Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

rinofaranjit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14613
Tarih: 30 Ağu 2025 Saat 17:25

Konu: rinofaranjit
Mesajı Yazan: cerenimo01
Konu: rinofaranjit
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2009 Saat 18:25
doktor bey merhaba.20 aylık kızım var.86 cm.11250 kg.kızım 33 haftalık doğmuştu.ve o gün bu gündür emziriyorum ve 2 yaşına kadar emzirmeye kararlıydım.fakat rino faranjit teşhisi konuldu ve alfoksil 1 g.sabah akşam 1,iliadin sabah öğle akşam 2,rinogest sabah akşam 1,tanflex sabah öğle akşam 3 puf kullanmam gerekli.bu durumda emzirmeyi 5 gün bırakmam gerekeceğini söyledi doktor.ben de size sorayım dedim.çünkü hocam kesmeye ben hazır değilim.kendimi 2 yaşına kadar şartlamışım galiba.ağladım hatta.ilaçları kullanıp ta emzirsem çocuğuma zararı olur mu?teşekkürler şimdiden doktor bey.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2009 Saat 09:25
Rinogest ve tanflex gereksiz, onları kesin, gerisine devam edin, memeyide verin... Eğer bakteriel bir hadise varsa, ilaçlarla 2 günde iyileşmeniz lazım, iki günde iyileşmezseniz, antibiyotiğede gerek kalmaz, virutik demektir. Eğer ciddi bir burun tıkanıklığı yoksa, İladin damla yerine serum fiz. spreylerden kullanın.

Mesajı Yazan: cerenimo01
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2009 Saat 09:37
teşekkürler doktor.sizin cevabınızı bekledim.ilaçlara başlamamıştım hiç zaten.size kolay gelsin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat