Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için acil degil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67823
Tarih: 22 Haz 2025 Saat 23:19

Konu: Kendim için acil degil
Mesajı Yazan: Didemira33
Konu: Kendim için acil degil
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2020 Saat 20:40
Merhaba hocam. Çocuklugum ile ilgili birsey sormak istiyorum. Şuan 36 yasindayim. 7 yaslarindayken 3 sene balcalıda  epilepsi ( tam olarak epilepsimiydi bilmiyorum) tedavisi gördüm. Ilaç kullandigimi hatirloyorum. Gün icinde 10 dan fazla dalma seklinde gözlerim yukari kayıyor ve o an hiç birsey hatirlamiyordum. Bu olay yaklasik 1 dk sürüyordu. Dalmadan önce dalacagim hissi olusuyordu sonra gözlerim yukariya kayiyordu sonrasini hatirlamiyorum. Bu yasima kadar merak ettim tam  olarak hastaligimin ne oldigunu. Dogumum vakumlu şekilde olmuş o yüzden olmuş olabilir mi. Birde ilkokulda üzucu olaylar yasadim psikolojik olabilir mi.Hala dalmadan onceki hissi  arada yasiyorum ama dalma gerceklesmoyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2020 Saat 13:38
"Petit Mall"  gecirmissiniz. Aynen tarif ettiginiz sekilde olur, Dunyada bir tek bunu Turk cocuk doktorlari
bu hastaligi teshis edemezler  ve tedavi uygularlar.
Hicbir tedavi gerekmez ve  kendiliginden iyilesir. 

Mesajı Yazan: Didemira33
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2020 Saat 20:10
Teşekkür ederim hocam. 16 yaslarindan itibaren uykuya dalarken arada uykumun ortasinda bölünüp  kasilmalar oluyor.  ayda birkac kez oluyor. Gozlerim açik sekilde kipirdamaya calisiyorum bagirmaya calisiyorum ama  sesimi cikaramiyorum ve hareket edemiyorum. Bazen de degisik seslerde duyuyorum. Ve bu olmadan once olacagini anlayip titriyor  gibi oluyorum. Gectiginde cok yorgun dusuyorum. Çunku bu kasilmadan kendimi kurtarmak istiyorum bu beni korkutuyor. Goren olmustu beni bu sekilde gozlerim acikmiş ve ayak parmaklarimi kasiyormusum. Bununda epilepsi ile alakasi var midir.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2020 Saat 09:33
İyi bir Nöroloji doktoruna danışın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat