Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

pipisiyle oynuyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17479
Tarih: 15 Ara 2025 Saat 09:04

Konu: pipisiyle oynuyor
Mesajı Yazan: delibalik
Konu: pipisiyle oynuyor
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2009 Saat 12:50

2 yaşındaki oğlum altında külotu olmadığında eliyle poposuna dokunuyor. Biliyorum ki erkek çocukların pipileriyle oynamaları normaldir. Ama popo konusundan emin değilim açıkçası. Haftasonu oğlumun halası, sakın popona sürme elini diye kızdı. Oğlum daha sonra ilgisiz bir zamanda, elimi popoma sürücemm dedi inatla. Yani, biliyorum ki, istenmeyen bir davranışın silinmesi için görmezden gelmek en iyisidir.Ama bu konuda görmezden gelmek pek bir işe yaramıyor sanki... NE yapmalıyız acaba? Bu davranışı normal midir? Geçici midir? Cinsel kimliğinde bir etkide bulunur mu? Teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2009 Saat 15:31
Zorla halledemezsiniz, daha beter kıymete biner. Daha ziyade, canı sıkıldığında, eli boş olduğunda yapıyorlar. Mümkün olduğunca meşgul edin. Altını açacağınız zaman, önce eline bir oyuncak tutuşturun. Bilhassa iki eli ile tutacağı, kitap dergi gibi bir şey olsun.

Mesajı Yazan: delibalik
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2009 Saat 15:43
Doktor Bey, oğlum çişini yaklaşık 2 aydır söylüyor. Bazen külotunu, şortunu da kendisi çıkarıp, çıplak olucamm diyor... bu da yine biraz inat etmekten, biraz da pipisiyle daha rahat oynamak istemesinden kaynaklanıyor. Çıplak durmamasını sağlamaya çalışıyorum. Dikkatini başka bir şeye çekip giydiriyorum her seferinde. Bundan sonra hiç fırsat vermeyeceğim...Teşekkürler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat