Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum uyumuyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3797
Tarih: 20 Haz 2025 Saat 08:33

Konu: oğlum uyumuyor
Mesajı Yazan: şeyme
Konu: oğlum uyumuyor
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2007 Saat 13:14
özlem  hanım merhaba.sabırla sorurımızı yanıtladıgınız için size minnettarım.benim 6 aylık oglum var.dogdugundan beri uyku sorunu var.bazen aspiratör sesi bazen fön makinasıyla uyuyor ve emerek uyuyor.ancak fön makinasının sesini eger benim kucagımda degilken duyarsa korkuyor ve aglamaya baslıyor.elektrik süpürgesinin sesinede aynı aglamayla tepki vermeye basladı.malesef gece 2  den önce uyumuyor.ve birkaç gündür 2 saatte bir uyanmaya basladı.ek gıdaya 1 hafta sonra gecelim dedi doktorumuz.uyku problemini nasıl düzeltebilirim...bazen benimde sabrım tükeniyor ve onunla birlikte aglıyorum.cünki hep aglayarak uyuyor...tesekür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2008 Saat 00:08
sütünüzünü etip yetmediğini bilmiyorum ama sık sık uyanması acıkmasıyla ilgili olabilir. ayrıca bebekler yeni dünayyı keşfettikçe ,etreflerıyla ilgilendikçe hem endişeleri artar hem de uyumak istemezler. ek gıdaya geçtikten sonra uyku sorunu devam ederse y.ne yazabilirsiniz. seslerle ilgili korkuları normal, bir sesle uyuyorsa bunu müzik sesine çevirmeye çelışısanız dah iyi ve kolay olabilir.

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat