Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yaramazlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10908
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 20:02

Konu: Yaramazlık
Mesajı Yazan: ecelem
Konu: Yaramazlık
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2008 Saat 10:09

Merhaba Kadir Bey,benim 28 aylık bir kızım var doğduğundan beri çok hareketli,uyku en nefret ettiği şey,gündüz de gece de bir türlü uymak istemiyor.Hamile iken karnımda da çok hareketli idi.Ama çok sosyal kendine söylenilen herşeyi çok çabuk kavrıyor.Oyun oynamayı çok seviyor.Asla boş durmak istemiyor.Etrafımızdaki insanlar hiperaktif diyorlar.Sizin görüşünüz çok önemli,sizce hiperaktivite ile hareketliliği ayıran en önemli başlıklar neler.Sizin de bildiğiniz gibi bir uzmana götürelim desek binbir eziyetle yanlış ya da gereksiz sonuçlara ulaşılıyor.Bu nedenle sizin cevabınızı merakla bekliyorum.Bir de Hala emiyor olmasının psikolojik olarak zararlı olduğunu,artık memelerin cinselliği çağrıştırdığını söylüyorlar.Sizce bu ne kadar doğrusur acaba?Çok teşekkür ederim...

-------------
elo

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2008 Saat 11:30
Hiperaktifler, bir çizgi filmi başından sonuna kadar seyretmezler. Devamlı daldan dala atlarlar. Bir oyunu bile başından sonuna oynamaz, canları sıkılır. Böyle bir durum varsa olabilir. Bana kalırsa sizin çocuğunuz, aktif.
Hala emmesinin psikolojik zararı değil faydası olur. Cinselliği çağrıştırdığı lafı,aptallık. Sizin çocuğunuz(cok affedersiniz) meme emerken ereksiyon oluyormu???

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat