Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

beslenme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41150
Tarih: 20 Eki 2025 Saat 20:13

Konu: beslenme
Mesajı Yazan: kıvanç
Konu: beslenme
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2013 Saat 02:13
             merhabalar hocam;oglum 43aylik boyu kilosu yerinde ,et ve sut icmesi de iyi    ama arada bir muzdan baska meyve yediremiyorum bu yasa kadar aliamadi ,bazi cevaplarinda meyvasini da yiyorsa beslenmesi iyidir diyorsunuzya bu cocuk agzina sur muyor nasil vitamin aliyor anlayamiyorum .sorum su;ilac olarak onermediginizi biliyorum multitabs ersem olurmu (baharda bir ampul dvit icirdim)yoksa bu sekilde sebze meyvesiz beslenmeye devam mi .?  ayrica ok grip oluyor. sagolun hersey icin.   

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2013 Saat 02:43
Biz onun yasinda iken, bu mevsimde, Potakal bittimi hicbir meyva bulunmazdi.. Cagla cikana kadar, "Uzum hosafina" talim edilirdi..
Anneannene, babaannene bir sor bakayimda anlatsinlar.. Bu yasta oyle vitaminlere filanda gerek yok. Siz yerken gorsun, cani ceker yer.

Mesajı Yazan: kıvanç
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2013 Saat 17:54
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Biz onun yasinda iken, bu mevsimde, Potakal bittimi hicbir meyva bulunmazdi.. Cagla cikana kadar, "Uzum hosafina" talim edilirdi..
Anneannene, babaannene bir sor bakayimda anlatsinlar.. Bu yasta oyle vitaminlere filanda gerek yok. Siz yerken gorsun, cani ceker yer.
                        haklisiniz hocam, artvin"in macahel koyunde buyudum.kisin komsunun samanligindaki  porsumus elma ve armudu arada bir yerdik.yazinda erik dut kiraz ve armut agacta kurtlanana dek yiyebilirdik .sonbahardada kokulu uzum o kadar. ben simdi herturlu meyveyi severim ama kilo yapacak diye fazla yiyemiyorum. oglum icin bosyere endiseleniyorum. KizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat