Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hamilelik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35704
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 17:06

Konu: hamilelik
Mesajı Yazan: fulya
Konu: hamilelik
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2012 Saat 23:19
arkadaslar ben 27 yasindayim 1 sene hap kullandim ama su anda 4aydir birakmis durumdayim hala hamile kalamadim lütfen bana birseyler yazin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ogrtm
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2012 Saat 23:25
cnm hiraz sabret haplar tabikide temel bırakıyor seni biraz sabret ve sonra sendemi eşindemi birşey var kontrol ettirirsiniz.sıkma canını

Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2012 Saat 23:36
cok tesekkur ederim ama bir sey daha var esimin 2, evliligi iki tane kizi var onda bir sey yok bende bundan 4 yil önce kürtaj gecirmek zorunda kaldim acaba onunda etkisi var mi diye düsünüyorum

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2012 Saat 00:19
merhaba
dr a gitseniz, size 8 ay sonra gelin der , yani 1 yil denemeden sonra
biraz daha sabir ve sakin olmalisiniz
ne zaman bebek olayini unutursaniz o zaman gelecekdir bebeginiz

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2012 Saat 18:14
insallah ama unutmak biraz zor oluyo arkadaslarim sürekli soruyolar ve tabiki annem :)

Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2012 Saat 20:28
evet aileler hep sorar ve ister zaten :)bizimkilerde çok bastırıyordu bir süre sonra sıkılıyor insan

Mesajı Yazan: demura
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2012 Saat 00:50
canım bence çok sıkıntı yapma.ben iki buçuk yıl kullandım ilaç.3.ayda hamile kaldım.çok korkuyordum ilaç kullandığım için.kendimi rahat bıraktığım ay hamile haberini aldık.seninde öyle olacaktır.sakin olmaya çalış.bi yıl geçmeden doktorlar pek bişey yapmıyolar.
sen bebek için değil olması gerektiği için eşinle vakit geçirmeyi düşün.en azından düşünmeye çalış.en kısa zamanda hamile haberlerini bekliyoruz:)

Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2012 Saat 23:37
ben bu gün test yaptim ve cift cizgi cikti inanamadim sasirdim yarin ilk isim doktora gitmek olacak cok heyecanliyim allahim insallah dogrudur alla her isteyene nasip etsin :)))))

Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2012 Saat 23:39
amin cnm Allah herkese göstersin.inşllh yarın en güzel haberleri verirsin hepimize...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat