Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emmeyi çok seviyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme ve Memeden Ayırma
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14218
Tarih: 18 Tem 2025 Saat 00:33

Konu: emmeyi çok seviyor
Mesajı Yazan: demirfiliz
Konu: emmeyi çok seviyor
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 15:34
merhaba benim kızım yakında 20 aylık olacak. Kızım meme emmeyi çok seviyor, şuanda günde 3 kez emiyor, azalta azalta 3 e düşürdük. sabah uyandığında, öğlen uyurken ve gece yatarken. sütüm halan geliyor eskisi kadar çok olmasada. öğlen ve gece normal yemeklerini yedikten sonra uykuya geçiş için emiyor, çünkü bebekliğinden beri öyle alıştı, emerken uyumasın diyor uzmanlar ama bu çok zor çünkü bebekken emiyor ve tam uyuyacakken çekerseniz ne kadar yavaşça yapsanızda tekrar meme istiyor...dolayısıyla emerek uyumaya alıştı.ben öncelikle şnu sormak istiyorum sütten kesmeye çalışırken nelere dikkat etmeliyim psikolojik açıdan....kızım emmeyi bende emzirmeyi çok seviyorum öncelikle kendim hazır olduğum zamanı bekliyorum:)) amaa nasıl başlamalıyım onuda bilmiyorum, mesela sabah vermesem diyorum önce sonra öğlen en son da 2 yaşına kadar da gece emmeyi bitirsek diyorum ama söylemesi kolay nasıl yapıcaz bilmiyorum...etraftan duyduğum gibi acı biberler, salçalar vs sürmek istemiyorum doğru olmadığını düşünüyorum...sizin değerli önerilerinizi merakla bekliyorum...teşekkürler...

-------------
papatya

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2009 Saat 17:59
etraftan gelen bu öneriler gerçekten de doğru değil. öncelikle onu bırakmaya kendinizi hazırlayın. memeden ayırarak kızınızla bağınızda farklı bir noktaya geçmiş olursunuz, farklı iletişim yollarıyla iletişim kuracaksınız artık. siz hazır hissettikten sonra dediğiniz gibi önce sabahtan başlayarak memeden kesin

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat