Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

surup ve uyku

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19902
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 03:16

Konu: surup ve uyku
Mesajı Yazan: yasakt
Konu: surup ve uyku
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 23:54
Doktor bey, size daha once de yazmistim. 7 aylik bebegim, gece gunduz uykulari cok problemli. gunduz cok az uyuttuk, 2 sefer 40 dakika uyuyor, zaten asla 40 dk dan uzun uyuyamiyor. Aksam 7 olunca daha fazla tutamiyoruz, uyumak istiyor. Ancak sonra gece boyu 5-6 sefer uyaniyor, ciglik cigliga agliyor, sakinlestiremiyorum. Sadece emzirirsem susuyor ama sonra yine uyaniyor. Bu aksam uyanip aglayinca, ilk kez Sipraktin verdim yarim olcu. Simdi 3 saattir uyuyor ama endiselendim. Mesajinizi sonra gordum 9 aydan kucuk bebeklere verilmez diye. Cok mu erken davrandim? Vermeye devam etsem mi?   

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasakt
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 10:17
Ilac hic ise yaramadi, yine gece cok uyandiCry Oglum 7 ay 4 gunluk. kilosu 9,5 boyu 71 cm. ilk 6 ay sadece anne sutu almasina karsin hep boyle toplu bir bebekti. simdi calistigim icin gunduzleri sebze corbasi, meyve puresi ve kahvalti yiyor. eve ben gelince emzirmeye devam. ancak geceleri de en az 2 sefer emmek istiyor. ben kilosu fazla oldugu icin bu kadar emzirmek istemiyorum ama gece yarisi kiyamet kopuyor.
kilo konusunda endiselenmek gerekli mi? gunluk yemeklerinden kesmem gerekir mi? cok hareketli bir bebek de degil, hala kendi etrafinda donemiyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 11:24
Eski maillerde de hep belirttiğim gibi bu şikayet hep çalışan annelerden geliyor. BAKANLAR, KENDİ RAHATLARI İÇİN UYUTUYORLAR. Sipraktin için erken. Önce "teknik arızayı" halledelim, olmazsa, küçük dozda ve kısa süreli kullanabiliriz. Emzirmenizin hiçbir sakıncası yok, azaltacaksanız, süt harici gıdaları azaltın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat