Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kafasına sofra düşmüş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24153
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 18:47

Konu: kafasına sofra düşmüş
Mesajı Yazan: melin
Konu: kafasına sofra düşmüş
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2010 Saat 15:55

merhabalar doktor bey, benim kızım 16 aylık, bugün bakıcımızın evinde üzerine tahtadan yapılmış  büyük yuvarlak yer  sofrasını devirmiş. sanırım tezgahın üzerinden çekmiş ve alnına yani kafasına düşürmüş. bakıcımız o anda yanında değilmiş kazanın tam olarak nasıl olduğunu görmemiş. zaten bakıcı ağlamasına koşmuş, çok ağlamış ama kusma burun kanaması ve uyku hali yokmuş, 2 saat kadar uyutmamış alnında şişen yere viks sürmüş, fakat buz koyamamış kızım daha çok ağlamış buz koyunca çünkü  (bakıcının bana söylediği biranlık yalnız bırakmış yani kafasına düşürdüğünde bayılmış olamaz diyor ben odadan çıktım biraz sonra ağlamasına koştum dedi) şuanda görünürde hiçbir problem yok.oyun oynuyor. sorularıma kendince cevap da verebiliyor alnı kocaman şişmiş, hafif kızarıklık ve morluk var. ne yapmalıyım. bıngıldağı kapanmışmıdır. :( offf bu bakıcılar. şimdiden teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2010 Saat 23:16
Merak etmeyin, bir sey olmadi. Ayrica disardan mudahale veya darbe ile bingildak kapanmasi diye bir sey yok...Yarin goz etrafinda morluklar olacak normaldir...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat