Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grıp devamlı kulagına vuruyor.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20462
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 21:25

Konu: grıp devamlı kulagına vuruyor.
Mesajı Yazan: asiyegundogdu
Konu: grıp devamlı kulagına vuruyor.
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2009 Saat 16:49
hocam ben oğlumun grıp oldugu gunlerın sayısını saymaktna yoruldum artık. oğlum uzun suredır grıp kısacası LOL bu duruma fazlasıyla alıştım zaten. ama bırkac seferdır grıp olunca kulagına vuruyor ve kulagı agrıyor. tavsıye ettıgınz iliadın pedı bulamayınca eczane otrivine ped. verdı. içeriğine baktım aynı. uzerınde 3 gun kullanın yazmıslar. ama bızım sıkıntımız 3 gunde gecmıyor. bununla bırlıkte sıze bırkac sorum var.

1.bu otrıvıne ped.kullanmaya kaç gun ara vermeli ve yenıden baslamalıyım?
2.herdefasında grıbın kulagında agrı yapması normal gorulebılır mı?
3.grıbın devamında balgamlı oksuruk sıkayetlerımız cok fazla gozukuyor. öylekı oksurugu balgamını cıkartmaya yetmıyor ve goğsunde kedı mırıldanması gibi süreklı hırlama sesı duyuluyor. lımonlu balı en basından berı kullanıyorum. doktorunu arayıp sordugumda balgam sokturucu surup önerdi. bu iyi bir fikir değil gibi geldı. öksurugu zaten balgamlı ama sorun oksurugunun bunu atmasına yetmemesı. bunun ıcın extra bısey kullanmalımıyım?

sorularımın yanıtlarını merakla beklıyorum. tesekkur ederım. siz de olmasanız cocuklarımızın kımlerın ellerınde yanlıs tedavı yontemlerıyle heba olackatı dusunemıyorum. bizler şanslıyız kı ınternet kullanıcısıyız ve sızdne haberdarız. ya sızden haberdar olmayan ınternetı kullanamayan anneler...??

allah sızden razı olsun...KizBebek

-------------
http://lilypie.com">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2009 Saat 12:39
1- Bir gün dahi ara verseniz, tekrar 3 gün kullanabilirsiniz.
2-Bazı çocuklarda yapısal olarak kulak hadiseleri daha sık oluyor.
3-Öksürük şuruplarını kullanmayın. Buhar ve Cold-mix (yastığına 2damla damlatmanız) yeterlidir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat