Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Zyma flour saşlamak için 2 yaş geç mi?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21728
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 14:58


Konu: Zyma flour saşlamak için 2 yaş geç mi?
Mesajı Yazan: keskine
Konu: Zyma flour saşlamak için 2 yaş geç mi?
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2010 Saat 17:53
Merhaba Kadir Bey,
Kızımız 2. gün önce 2.yaşgünü vardı. Bu arada Zyma flour tablet almıştık 1 hafta kadar oluyor günde 1 adet veriyorduk artık sabah akşam mı vermeliyiz? Birde 2 yaşında başlamak çok mu geç yeni çıkacak dişlerine ve daimi dişlere etkisi olur mu ? geç kaldığımız için çok üzülüyorum etki etmesse diye.


Birde bu aralar herşeyi çok kokluyo  özellikle güzel kokuyorsa.Mesala çamaşırları yıkayınca,yada ellerini yıkayınca ,ıslak mendilini, pis şeyleride kokluyor anne pis kokuyor diyor.Halıyı kıvrık görünce hemen düzeltiyor.Yerde en ufak kıl parçası görsün bana gösteriyor alalım diye,ıslak mendili alınca eline hemen toz almaya başlıyor :) bunlar normal mi takıntı olur diye korkuyorum.Yanında temizlik yaptığım için görüyor ondan olabilir mi?


Teşekkür ederim.Saygılarımla.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2010 Saat 09:55
2-4 yaşlar arasında 2 tablet alacak. Kaç yaşında olursa olsun, başlamakta fayda var. Ne kadar diş kurtarırsak kârdır. Bazı çocuklarda sizdeki gibi kokulu maddelere düşkünlük olur, önemli değil.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat