Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yine oyuncak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3316
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 22:06

Konu: yine oyuncak
Mesajı Yazan: begumunannesi
Konu: yine oyuncak
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 14:30

Erkin Bey benim kizim 3 aylik ona yere yattiginda tepede sallanan biseylerin  oldugu bir duzenek almak istiyorum ancak bu tip duzeneklerde emekleme aparati olanlar var.Baya da pahali seyler o yuzden size danismak istedim sizce emekleme aparati gerkli mi? Cok sagolun pisik onleme soruma verdiginiz cevap icin de ayrica.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 16:39
Merhabalar.
Park yatağın var mı canım? Eğer varsa ondaki aletlerden fotoğraftaki gibi bişiler yapmıştım ben belki faydası olur. Ben çok faydalanmıştım. Erkin Bey araya girdim ama bu park yatak oyuncakları süper yer oyuncağı oluyor söylemeden geçemedim.LOL Beğendiniz mi merak ettim.

Mesajı Yazan: emiralp
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 17:35
valla ben çok beğendim.bende yer halısı alıp almamaya kararsız kalmıştım.işe yarıyorsa almak lazım.ellerine sağlık.becerikli anne.

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 18:09
Teşekkür ederim ama yatak yoksa alın derim. Yani eğer başka yatağınız varsa yeniden almak halıdan daha pahalı olabilir.Wink İltifat için teşekkür ederim.Clown

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 22:47
ben de kullandım onu epey bir işimize yaradı. aynı duygununki gibi.. oradan baya bir oyalandı ve zaten 3 aydan sonra tam anlamıyla zevk almaya başlıyor.sürünmeye başlayınca pek içinde durmadı ama hala daha yerde duruyor arasıra gidip sallayıp vakit geçirebiliyor. hayatımda aldığım en yararlı şeylerden biriydi diyebilirim.. ama benimkinde emekleme aparatı diye birşey yok. internetten almıştım ve 50 ytl idi. şimdiki fiyatını bilmiyorum ama..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: ayşky
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2007 Saat 00:34
hanımlar merhaba ;
benim kızım dört aylık ben de karyolasına dönence aldım .bir dehalı alıyım diyordum.siz sonra içinde durmuyorlar mı diyorsunuz? yani birkaç ay sonraa oyun halısında oynamaz mı? öyleyse boşyere almayayım

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2007 Saat 18:07
ayşk canım ben olsam almazdım çünkü yuvarlanma vakitleri başlar yakında. Ben ancak çift kişilik yorganla yere bırakabiliyorum. O bile yetmiyor bazenLOL

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2007 Saat 21:16
daha duruuunn, koca salona bile sığamayacak..
sevgili ayşky ben de alma, yani 5-6 aydan sonra pek kullanılmıyor. benim oğlum 7 aylık, o gene yerde duruyor ama çok vakit geçirmiyor arsıra yanına gidip biriki sallıyor (önceden sadece oyuncaklara dokunurdu, şimdi komple sallıyorTongue) o kadar..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2007 Saat 02:32
Merhabalar,

Yataklar üzerindeki oyuncaklarla, bizim "yer aktivite setleri" dediğimiz ürünler farklıdır ve işlevleri ayrıdır.  Yatakların üzerindeki oyuncaklarda, sadece bebeklerin gözleriyle izleyebileceği küçük şekiller, doldurulmuş figürler vardır. Bebeğinizin görme duyusunu geliştirmek için üretilmiştir bu ürünler. Dönenceler de aynı amaçla üretilmişlerdir. Bebeğiniz, dönen şekilleri bir noktaya kadar izler ve bırakır, daha sonra gelen şekli yakalamaya çalışır gözleriyle.Gözlerine dikkat ederseniz rahatlıkla görebilirsiniz bunu. Yer aktivite setlerinin, bu özelliğe ek olarak, özellikle bebeğinizin dokunabileceği yakınlıkta olan parçalara dokunarak ve onların çıkardıkları sesleri duyarak (örneğin ses çıkararak dönen bir silindir gibi)  el - göz -duyma koordinasyonunu geliştirici özelliği vardır. Emekleme ya da yürümeye yardımcı oyuncaklar 9-12 ay arasında ihtiyaç duyacağınız ürünlerdedir.
Kendi kendimize, bebeğimize yararlı olabileceğini düşünerek yaratmaya çalışacağımız oyuncakların yarardan ziyade zararı olabilir. Siz, oyuncakların üzerinde ne amaçla ve hangi aylar için üretildiğini okuduktan sonra verin kararınızı bence. Daha önce de bahsetmiştim, bazı bebekler ya da anneler için yararlı olan ürünler diğerleri için aynı faydayı sağlayamayabiliyor. İlk önce ihtiyacınızı belirleyin sonra ürünün fonksiyonlarını inceleyin ve satın alın.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat