Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

14 aylık bebeğimin tahlili

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48761
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 15:59

Konu: 14 aylık bebeğimin tahlili
Mesajı Yazan: Olcayyakubi
Konu: 14 aylık bebeğimin tahlili
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2015 Saat 00:28
Trigiliseriti 176 total kollestrol 182 hdl44 ldl 103 ck 106 hocam bu yaştaki bebekte kollestrol olurmu ben bebeğimi anne sütü  ağırlıklı besliyorum etini sütünü ve yumurtasını da veriyorum her gün hocam cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2015 Saat 04:42
1- NIYE boyle sacmaliklarla ugrasiyorsunuz!!!!
2- O doktor veya Laboratuvar, bebek, cocuk ve eriskin degerlerinin FARKLI oldugunu biliyormu imisler?? 14 aylik icin, ust siniri cok az geciyorlar.
3- Bu testlerin yapilabilmesi icin, cocugunuzun; en az 8 saat (KESIN)ac kalmasi gerektigini size soyledilermi??? Bu aclik suresine riayet edilmeden kan alindi ise, o doktorunda, Laboratuvarin da..........

Hayret bir sey!!

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2015 Saat 08:24
Hocam harikasınız evet bebeğim aç değildi evet mutlaka Yetişkin referans değerlerine göre göre Ölçüm sonucu çok teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2015 Saat 18:44
Okuyun, ogrenin... Benim sizlere anlattigim konulari iyi bilirseniz, ancak o zaman bu CAKALLARIN ellerinden kurtulabilirsiniz..
O doktor bu sonuclara NE DIYOR??

Mesaj Tarihi: 17 Nis 2015 Saat 00:49
Sevgili hocam, buğun sonuçları gösterdik henüz ailesel olabilir dedi, sizde annenizde varsa ona çekmiştir dedi.birde Kızımın aç olup olmadığını sordu.bebekler referans Değeri farklı olur endişelenmeyin dedi. Sizede çok teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 17 Nis 2015 Saat 03:21
Goruyorsunuz degilmi!! Bu doktorlarin karsisina az bir bilgi ile dahi ciksaniz, hemen davranislari degisir...Hemen. Nasilda, duzgun konusmaya basladi!!!

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2015 Saat 00:11
Aynen hocam ,verdiği Pedikus la kan damlasını kullanmadığım için bana gıcık kendileri (Kızımın kan Değeri 12.7 iken kan damlası verdi)Wink

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2015 Saat 07:23
Bir sorun bakalim; Peditus icinde; 120mg Parasetamol (Calpol)oldugunu biliyormu imis...
Ya cok cahil yada vicdansiz bir sahtekar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat