Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam acıl yardım edın(gelişim)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54681
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 17:54

Konu: hocam acıl yardım edın(gelişim)
Mesajı Yazan: zuhal3232
Konu: hocam acıl yardım edın(gelişim)
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2016 Saat 23:03
09.01.2016 kız bebeğim doğdu 3.400 gr oldu. Bebegin 4 aya kadar herşeyi iyi gidiyordu kilo alıyordu ve anne sutu alıyordu5 aylıkken 5.600 gr
oldu sonra bebeğimiz durmamaya huysuzlaşmaya başladı emmemeye başladı bebek durmuyor diye 1. buçuk ay boyunca çocuk dr
götürdük idrar alıp temiz çıkınca gaz deyip eve gönderdiler 5 aylıkken hiç durmaz oldu idrarından kan gelince  o yüzden
 özel hastaneye götürdük kültür aldı ve ileri seviyede idrar yolu enfeksiyonu teşisi koydu 1 hafta boyunca iğne oldu 1 
hafta sora tekrar idrar kültürü aldı geçmeyince hastaneye yatırdı. 5 gün boyunca serum takıldı  iğne yapıldı bu şekilde 
hastalıktan kurtulduk ama bebeğim emmemeye başladı kilo almadı aptamille serüvenimiz başladı similac bebelac evolviya 
sma  bebalac gold golden goat nerdeyse tüm mamaları denedik bebeğimin iştahı yok diye tek tek mamayı denedik yemediğinden
 mamayı kaşık kaşık veriyorum kilo alımı yavaş ne yapmam gerekir 5 ay boyunca kg almadı suan 10 aylık 7kg hocam hangı devam sutunu veya ılacı almalıyım lutfen yardım edın guvenecegım dr kalmadı hepStarsı tutturm us bı aptamıl gıdıyor me yapmalıyım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2016 Saat 00:06
Yapilan butun tahlilleri yazin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat