Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Buyume cekidegi catlamis

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65031
Tarih: 12 Ağu 2025 Saat 14:10

Konu: Buyume cekidegi catlamis
Mesajı Yazan: Haticedmrky
Konu: Buyume cekidegi catlamis
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2020 Saat 10:33
Iyi gunler kadir hocam ben yigenim icin bir soru sormak istiyorum kendisi 2009 dogumlu 57 kilo omukda bir arkadsinin ittirmesi sonucu dizlerinin ustune dusmus ve bir hafta sonra dayanilmaz agridan sonra rontgen icin hastaneye goturmusler ve doktor diz kapagindaki buyume cekirdeginin catladigini soylemis ve sadce agri kesici bir kremle dizlik vermis.merdiven cikmicak diz kapagini hic bir yere vurmicak demis ve baska bir tedavi uygulamicagini yani yapilacaklarin bu kadar oldugunu soylemis simdi ailesi com endiseli napmali gerekiyor nasil bir tedavi uygulamalari gerekiyor hocam yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2020 Saat 20:02
Ona; "buyume cekirdegi" DENMEZ... Buyume hatti denir.. Artik beyninde nasil bir sey tahayyul ediyorsa!! Agri gecene kadar istirahat edecek.
Sadece yuksekten atlamasin, gerisi hikaye.

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2020 Saat 20:06
Cok tesekkur ederim kadir hocam ama cocuk okula gidiyor o yuzden dinlenme nasil olucak yada okula gidip gelebilir mi yani rapor falan almasi na gerek var mi acaba kendiliginden mi iyilesir bu buyume hatti hocam bide agri icin birsey onerirmisiniz ayrica  bu ilerisi icin herhangi bi sikinti olustururmu 

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2020 Saat 20:29
Agri olmuyorsa, istedigi kadar kudurabilir..
SADECE yuksekten atlamasin.

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2020 Saat 20:35
Cok agrisi oldugunu soyledi cocuk o yuzden hocam herhangi bi krem veya ilac onerebilir misiniz 

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2020 Saat 20:39
Agri varsa Istirahat etsin.. Agri gecene kadar ayaga kalkmasin.

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2020 Saat 21:10
Sagolun hocam tesekkur ederim Tongue

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat