Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

pusetınde uyumak ıstıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5014
Tarih: 21 Haz 2025 Saat 10:31

Konu: pusetınde uyumak ıstıyor
Mesajı Yazan: beyazmelek
Konu: pusetınde uyumak ıstıyor
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 16:28
özlem hanım benım 12 aylık ıkızlerımvar bırı kız dıgerı erkek emzık kullanıyorlardı kızım ön dıslerını cıkarırken kendısı almadı bende fırsat bu fırsardır dıye dusunup oglumun emzıgınıde vermedım sımdı ıkısıde emzık almıyorlar fakat oglum bu olaydan sonra kendı yatagında uyumak ıstemıyor pusetınde uyutuyorum herzamankı kosulları ve saatlerını ayarlayarak buraya kadar da her sey yerlı yerınde sonra uyudugunda gece uykusu ozellıkle yatagına alıyorum yarım yada bır saat ancak uyuyor yanıma alıyorum aglıyor pusetıne alıyorum benı sabaha kadar pusetımde salla dıyor yatagına alıyorum uyanıp aglıyor ne yapacagımı sasırdım bu boyle bır donem mıdır gecer mı cok surer mı tekrar onu yatagını nasıl sevdırebılırım
zor durumdayım ayrıca sızın dıger arkadaslara olan onerılerınızı okumustum onları uygulamaya calıstım fakat cok aglıyor mesela yatagında ıken ona masaj yapmaya calıstım nınnı soyledım ama nafıle kendı yatagıma da aldım ama hayır nasıl bır aglama ınanın feryat fıgan 
sevgı ve saygılarımla
Star

-------------
efeelif

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2008 Saat 18:46
oğlunuzu emzikten vazgeçince uyku düzeni bozulmuş olabilir. yanına herhangi bir oyuncak vererek uyutmayı deneyebilirsiniz. puseti dışında evin farklı odalarında uyutmaya çalışabilirsiniz. tüm bunlara rağmen uyku düzeni hala bozuk gidiyorsa kısa süreli ilaç kullanımlarından yarar görülmekteü büylece uyku döngüsü normale dönebiliyor. 

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat