Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ne gündüz ne gece uyuyamiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54073
Tarih: 28 Haz 2025 Saat 01:32

Konu: Ne gündüz ne gece uyuyamiyor
Mesajı Yazan: erhazan
Konu: Ne gündüz ne gece uyuyamiyor
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2016 Saat 11:45
Iyi gunler hocam, 11.5 aylik oglum (9.300 gr ve 73 cm/dogum degerleri 2.580 gr ve 47 cm) uykusu olmasina ve gorunurde herhangi bir şikayeti olmamasina karsin uyumaya gecince aglamaya basliyor ve uykuya dalsa dahi en fazla 1 saat sonra bagirarak uyaniyor. Yaklasik 20 gundur boyle. Karni tok, odasi serin, banyo yapmis olsa dahi durum değişmiyor. Emerken sadece surekli karnini geriyor, bununla ilgisi olabilir mi? Yapabilecegim bir şey var mı acaba, ya da oneriniz? Teşekkürler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2016 Saat 18:54
Dogumda 1 kilo olan eksik. 250 gram'a gerilemis..
5 gun, sadece aksamlari 1 adet ParaNox120 fitil yapip, sonucu bana yazin.

Mesajı Yazan: erhazan
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2016 Saat 02:31
Hocam, talimatiniz üzere 5 gun boyunca fitil uyguladim. Ilk 4 gun pek bir degisiklik olmadi durumd, ilk 1-2 saat kesintisiz uyuduktan sonra ayni hal devam etti. 5.gece ise ilk kez huzurlu oldu uykusu. Emmek için yine sık sık uyansa da sonrasinda rahat uyudu. Dun gece fitil vermeden uyutmayi denedigimde ise ayni tablo tekrarlandi, yatagin içinde sürekli huzurauz kipirdanip durdu. Uyutmak icin kucagima alip bir yandan emzirip bir yandan sallayarak zor uyuttum. Gunduz de surekli kucagimda kalmak istedi. Kisira bakmayin lutfen, biraz uzunca bir ifade oldu..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2016 Saat 19:40
ParaNox 120 fitili, ara ara kullanip arada bir de kesin.. Gerektiginde, tekrarlayin.
Gunduz uyutmayin. (veya daha az uyutun)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat