Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bıngıldağın erken kapanma riski

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58027
Tarih: 23 Ağu 2025 Saat 16:00

Konu: Bıngıldağın erken kapanma riski
Mesajı Yazan: Husecin
Konu: Bıngıldağın erken kapanma riski
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2017 Saat 02:02
Dr kadir bey oğlumun 4 ay muayenesinde dr muz bıngıldağının küçük olduğunu erken kapanma riski olabileceğini söyledi, 1 ay daha takip edip beyin sinir cerrahisine göstermemiz gerektiğini söyledi. Bende beklemedim gösterdim, baş büyüklüğünün gayet normal geliştiğini, elle muayene de nabzı çok rahat hissettiğini, sıkıntı olsaydı göz bebeklerinin aşağıda göz kapaklarının aşağıda olması gerektiğini , kafasının büyümemesi gerektiğini söyledi. Baş gelişimi şöyle:
0. Gün : 34
1.ay 37,4
2.ay 39,4
3.ay 40,5
4.ay. 41,4
Sizce sıkıntılı bir durum varmı.

Birde oğlum meme emerken , örneğin sağ memeyi emerken koluma yatırdığımda açıkta kalan sağ kol sağ bacak nemleniyor, başı ensesi bayağı terliyor, bazen başında boncuk boncuk ter oluyor, diğer altta kalan tarafta tamamen kuru oluyor. Bu durum normalmidir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2017 Saat 05:16
Sikintili durum varmi??  VAR...  
Gordugunuz gibi Cocuk doktorlarinin son derecede  cahil olmalarina mukabil, HALA:
Beyin Cerrahisi, Kalp Cerrahisi, Kardiyoloji, Goz gibi branslarda, yozlasma YOKTUR..
Bu branslar Turkiye'nin yuz akidirlar..
Akli basinda, bilgili bir doktor; ancak bu kadar guzel ve dogru bilgiyi aileye verir..
Bir de; Cocuk doktorunun cehaletine bir bakin..En basitinden, bir "Bas cevresini" bile degerlendirmekten
aciz bir zavalli.. Neymis, bunlar Turkiye'nin "serefli" doktorlari imis!!! 

Mesajı Yazan: Husecin
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2017 Saat 09:46
Dr bey beyin sinir cerrahı aklınızda bir şüphe kaldıysa isterseniz ultrason çektirip
açıklığa bir bakılsın dedi, sizce usg ye gerek varmı
Birde yukarda bahsettiğim terlemeler normalmi emerken efor sarfettiği içinmi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2017 Saat 19:03
Hicbir seye gerek yok!!  
Ne desin!!  Turkiye gibi bir ulkede, kendisinin azinlikta oldugunu  ve aileleri "dogruya" ikna etmenin
zorluklarini da iyi biliyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat