Bu doktoru çok mu aradınız? 1- Astım'ın öncelikli bulgusu, öksürük değil, sıkıntılı solunum dur! Rahat nefes alınır, uzun sürede sesli bir şekilde verilir. 2- Sinüzit ve Seröz Otitler, mikrobik hadiseler değillerdir! Mekanik hadiselerdir. Griplerde (bakteriel enfeksiyonlarda bu mekanizma oluşamaz) sinüs ve Öztaki borusunun kapanması sonucu oluşurlar! Basit bir İliadin DAMLA (sprey işe yaramaz), ile bu boşluklara açılan kanallar açıldıklarında hadise kendiliğinden düzelir. 3- Akciğer Röntgeninden Astım teşhis edilemez! Bu şarlatan, daha Zatürre ile Astımı bile ayıramıyor! 4- Verdiği ilaçlar da ne kadar aciz bir durumda olduğunu gösteriyor! - Seretide: Astım ilacı ve Kortizon ihtiva eder. Sağladığı "sahte iyilik hali" ile aileleri kadırmaya yarar. - Molcef: Antibiyotik!! Bir karar versin!!! Astım mı? Enfaksiyon mu? (Esasında ayırım çok kolay, eğer dili pembe ise, enfeksiyon değildir. Ayrıca da kan sayımında;WBC düşük ise enfeksşyon değildir. - Pulmicort: Astım ilacı ayrıca Kortizon ihtiva eder. - Sudafed: Bir aralar yasaklanmış ilaç dı, öksürük keser ve basit bir Grip bile bu ilaç sayesinde Zatürre'ye döner. 5-Teşhislere bakın bir kere!! - Astım demiş!!! Tanımlananamış!! - Akut Alt Solunum Yolu enfeksiyonu demiş. Böyle bir tanı YOK!! Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu diye var!! Alt solunum yolu enfeksiyonu: Zatürre dir!! Ben bunların dillerini münasip yerlerine soktuğum için, dogrudan Astım veya Zatürre diyemiyorlar! - Olmazsa olmaz; Mevsimsel allerji demiş! En komik olanı da bu! Ortada teşhis yok, bütün olasılıklara karşı her ileç verilmiş! Polifarmasi şarlatanların en büyük silahıdır! Sakın söylenilenlerin hiçbirine kanmayın. Sakın hiçbir ilacı kullanmayın. Sadece ara ara sıcak buhar uygulayın, başucuna 2 damla ColdMix damlatın. Öksürük olunca Limonlu bal verin. Bu hastalıklarla ilgili olarak: 1- "Bir senelik tecrübelerim ve teşekkürlerim", "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazılarını sabıt Forum kısmından okuyun. 2- Yazarlar kısmındaki makale listemden, Astım ve diğer ilgili yazılarımı okuyun.
|