Merhaba Dr. Kadir Bey,
Cevabinizdan sonra ilaçları vermedim. 3 gundur hafif öksürüğü var limonlu bal cold mıx veriyorum. Ateşi olmadi, teşekkür ederim Kadir bey. Mesajınızı eşimede okuttum o biraz çevrenin ve diğer doktorlarin etkisi altında olduğu için suphede kaldi ama kızım kotulesmedigi için şu an sessiz. Son bir kaç sorumada cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum. Buradaki doktorlara sorsam hemen kesmemi söylerler. 2 yaş 3 aylık 13,400 kg 86 cm boyu, Doğum 3,650 kg 52 cm boyu.
1-Daha önce size kan sayimi atigimda biraz kansiz olduğunu söyleyip etli gidalari artirmami soylemistiniz. Şu anki tahlilinde doğru anladıysam kan değeri gayet iyi.
2-Etli gidalari iki günde en fazla bir köfte kadar yiyor. Kahvaltida bazen az yumurta bazen peynir helva varsa onu bayılarak yiyor. Ara ogunlerinde meyve az bazen yoğurt yiyor. Akşam biz ne yerse ondan veriyorum ama bir kaç kaşık yeyip bırakıyor. Normal süt içmiyor bende içim markasının kakaolu ve çilekli sutlerinden ( d vitamin ekli) gün icerisinde en az 2 bazen 4 tane iciyor. Daha da istiyor ama kansızlık yapar diye vermiyorum. Fazla içince kakası top top oluyor diye de vermiyorum. Gün içerisinde kızımı ve kardeşinide emzirmeye devam ediyorum. Süt istediği kadar içebilir mi?
3-bebekliginden beri geceleri sık uyaniyor. Bazen ağlayarak hep meme isteyip verip yatırıyorum. Uyurken gözleri aralı kendinde değil bazen göz bebeği hareket ediyor kırpma yok bu süreçte. El parmakları kipirdiyor. Bir süre sonrada genelde ağlayarak uyanıyor meme alınca sakinlesip uyuyor. Bununla ilgili videosunu çekip atmak istedim ama olmadi. Normal mi ne yapmalıyım bu süreçte?
Kadir Bey çok uzun oldu vakit ayırıp kızımın gelisiminide değerlendirebilir misiniz? Teşekkür ederim 🙏
|