Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sezeryan sonrası kanama ve ağrı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum sonrası yaşananlar
Forum Tanımlaması: (Doğum sonrası yaşananlar)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23101
Tarih: 26 Haz 2025 Saat 04:08

Konu: sezeryan sonrası kanama ve ağrı
Mesajı Yazan: pucca
Konu: sezeryan sonrası kanama ve ağrı
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 16:17
ben 19 gun once sezeryanla doğum yaptım...agrım ve kanamam cok olmadı fakat ıkı gundur kanamamda çoğalma oldu...oyle abartı değil ama daha once kı gunlerden daha çok...
bırde amelıyat yerımın sag tarafına arada sancı gırıyor...neden acaba sezeryan yapan arkadasların tecrubelerınden faydalanabılır mıyım? sizce doktoru mu arasam mı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 16:27
Aramıza hoşgeldiniz,güle güle büyütün bebeğinizi..

Bende sezeryanla doğurdum ama sadece ilk günler çok yoğun geçmişti..Arkadaşımın annesi ''normal adet tarihine denk gelen gün daha yoğun gelebelir''demiş arkadaşıma o geldi aklıma,o zaman mantık dışı gelmişti ama olabilirmi acaba öyle bişeyStern Smile
Dikiş yerimde bendede zaman zaman sancılar oluyodu içten,ama bıçak yarası anca iyileşir diyordum ben,çok rahatsız edici bir sancıysa son derim druna..

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 16:39
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Aramıza hoşgeldiniz,güle güle büyütün bebeğinizi..

Bende sezeryanla doğurdum ama sadece ilk günler çok yoğun geçmişti..Arkadaşımın annesi ''normal adet tarihine denk gelen gün daha yoğun gelebelir''demiş arkadaşıma o geldi aklıma,o zaman mantık dışı gelmemişti ama olabilirmi acaba öyle bişeyStern Smile
Dikiş yerimde bendede zaman zaman sancılar oluyodu içten,ama bıçak yarası anca iyileşir diyordum ben,çok rahatsız edici bir sancıysa son derim druna..
çok teşekkür ederim...
normal adet zamanım ayın 5 ıne gelmesı lazım... oyle cok sancım yok yuruyunce falan bıraz yapıyo şimdi ağrı kesici içtim bakayım geçecek mi...

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 16:47
O zaman normal bir ağrıdır,amzirmiyomusun ilaç alıyorsun?..Dra sormadan almasaydın keşke..

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 17:09

Arkadaşım güle güle büyüt bebeğini daha yaran taze tabiki ağrın olacak ağır kaldırma ve kendini zorlama uzan dinlenmeye çalış. kanamaya gelince benim 1 ay boyunca olmuştu zaman fazla zaman zaman az.

Mesajı Yazan: SevgiYumaklarım
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 18:05
hoşgeldin aramıza,,bebeğin hayırlı olsun..
benimde kanamam 20 gün kadar sürdü,bazen çok oldu bazen az..40 gün bile kanama sürebilir.
yeni doğum yapmışsın ağrı olur tabiki,,kendine dikkat et üşütme,,ağır kaldırma,,zor iş yapma.
ben doğum yapalı 15 ay oldu benim bile ara ara sızlamalar oluyor dikiş yerlerimde...

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 18:36
Ben doğum yapalı 3 buçuk yıl olacak hala uyuşma var bu ne demeliLOL

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 19:17
bende de sızılar ve uyuşmalar bende de oluyor 2,5 yıl oldu doğum yapalı

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 23:24
benimde sezeryandı ilk 3 gün yoğundu sonra leke leke olmaya başladım 40 güne gelmeden durmuştu.bir dr unuzu arayın içiniz rahat olsun

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: cannann
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2010 Saat 23:43
benimde 23 gün oluyo sezaryan olalı çok az az kanamam var ama ağrım benimde oluyo.arkadaşlarında dediği gibi kendimizi çok zorlamamız lazım nede olsa bıçak yarası. eğer aklında şüphen varsa dr ni araman en güzeli

Mesaj Tarihi: 02 Nis 2010 Saat 10:00

O zaman normal bir ağrıdır,amzirmiyomusun ilaç alıyorsun?..Dra sormadan almasaydın keşke..
emziriyorum ama zaten doktorun verdıgı agrı kesıcıyı ıctım...agrın olunca iç demişti...

Mesaj Tarihi: 02 Nis 2010 Saat 11:03

Ben doğum yapalı 3 buçuk yıl olacak hala uyuşma var bu ne demeliLOL
ooo çok uzun surmus...benım uyusmalarım gectı sayılır...

Mesaj Tarihi: 02 Nis 2010 Saat 11:06
hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için...
dediğiniz gibi farkettım kendımı yorunca baslıyo agrılar kanamamda normale döndü o yüzden aramadım doktorumu...
eger kanamam yoğun olursa gidicem hemen..
tekrar teşekkürler....

Mesajı Yazan: nuriyeugur
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2010 Saat 19:27
benim de uyuşmam uzun sürmedi. 11 ay oldu sezeryan olalı.benimki 50 gün sürdü ama az az. bir gün gelir bir gün gelmezdi...

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: hanzade
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 22:52
arkadaşlar bu karnımdaki uyuşma ne zaman geçer acaba? hem de kaşınıyor rahat rahat kaşıyamadım ya 3 ay olcak nerdeyse...

Mesajı Yazan: nurdan
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 14:10
Orjinalini yazan: hanzade hanzade Yazdı:

arkadaşlar bu karnımdaki uyuşma ne zaman geçer acaba? hem de kaşınıyor rahat rahat kaşıyamadım ya 3 ay olcak nerdeyse...

canım benimde bi o kadar sürmüştü 6 ay oldu şimdi bile tam bi his yok, ama kaşıntıda yok

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 14:25

benim 3 aydan sonra azalıyor o uyuşma zamanla dikiş etrafında olacak
benim 2,5 yıl oldu nerdeyse hala dikiş çevresinde yeryer hissizlik var

kaşıntı bende 3 ay kadar sürdü canım

Mesajı Yazan: SevgiYumaklarım
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 14:49

ben doğum yapalı 16 ay oldu neredeyse...hala uyuşma var...dikiş yerleri hala uyuşuk..
bazen çok kaşınıyor dikiş yerlerim..bende rahatça kaşıyamıyorum çok acıyor o zaman..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat