Kulak ağrısı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43715
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 03:34
Konu: Kulak ağrısı
Mesajı Yazan: makisko
Konu: Kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2014 Saat 02:09
|
Kadir bey 5 yaşındaki oğlum ilk defa kulak ağrısı çekiyor ve ben bu konuda tecrübesizim dün kreşten gelince akşam kulağım ağrıyor diyerek ağlamaya başladı baktık olmuyor doktora gittik kamerayla baktı kızarıklık vs. Var dedi orta kulak enf. Diyerek antibiyotik burun akıntısı ve öksürük için katarin ve 3 gün kullanmak için otrivine burun spreyi verdi ısrarla antibiyotik kullanmasak deme rağmen kullanmam konusunda diretti şüpede kaldım sizce me yapmalayım
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2014 Saat 08:24
|
SAKIN, sakin, antibiyotik baslamayin, bir daha doktorlardan cikamazsiniz..SADECE; Iliadin damla ;gunde, 2x2'ser damla (3gun) damlatin. Eski mailleri ve Alt Forum yazilarini okuyun..
|
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2014 Saat 18:12
|
Kadir bey antibiyotiğini 2 doz verdim kesebilirmiyim diğer ilaçlarıda kesip iliadine geçiyorum değil mi birde hocam bu damlanın tam adı iliadin damlamıdır
|
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2014 Saat 22:00
..SADECE; Iliadin damla ;gunde, 2x2'ser damla (3gun) damlatin.
Cocuklar icin, bu ilacin sadece damla sekli var. Iliadin pediatrik Burun Damlasi..
Lutfen eski mailleri okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2014 Saat 03:56
|
Çok teşekkürler hocam son olarak oğlum 5 yaşında zymafluor ve devit 3 ampül kullanmalımıyım veya başka bir ilaç varmı devam etmem gereken tekrar teşekkürler kolay gelsin
|
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2014 Saat 05:04
|
Evet, kullanmalisiniz, kullanim sekli ve miktarlarini cok anlattim. ESKI mailleri ve Alt Forum yazilarini okuyun.
|
|