Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burun tikanikligi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47806
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 00:08

Konu: burun tikanikligi
Mesajı Yazan: Emir Yıldırım
Konu: burun tikanikligi
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 21:18
Merhaba hocam serum fizyolojik haricinde bebegime ne kullana bilirim sekiz aylik bebegim burun tikanikligi yasiyoruz surekli

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 01:40
SADECE; Serum fiz kullanin. 2-3 hafta surer.
Birde; aksamlari basucuna; 2 damla ColdMix damlatin.

Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 22:25
Hocam dediginiz uzere bal ve limona basladim bugun ölçü olarak bir olcusu varmi bir tatli kasigi suzme çiçek balina dort damla limon damlattim ve hepsini verdim ne sekilde vermem gerek sabah aksam versem cok mu olur yada sadece gece  yatarken mi versem birde uzerine ne kadar sonra su icirmem gerek hemen su icmek istiyor bebegim bu arada 8 aylik 9880 kg simdiden tesekkurler hocam

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 00:22
Limonlu bal; oksurdukce verin, 1 tatli kasigi yeterlidir. Ustune hemen su icmesin, 2-3 dakika sonra icsin.
Eski konulari mutlaka okuyun.
Gelisimine; ilk sayfadaki boy-kilo cetvelinden bakin.

Mesajı Yazan: de-met
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2015 Saat 15:56
Sevgili Kadir hocam,

Burada anne bir tatli kasigi suzme cicek balina 4 damla limon seklinde versem olur mu demis. Sizde onay vermissiniz. Bir tatli kasigi bal fazla degil mi hocam hep cay kasiginin ucu ile derdiniz.

Sevgiler...

-------------
Anne

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2015 Saat 23:21
1 Tatli kasiginin yarisina bal, yarisina limon suyu..
Turk "cay kasigi" ile hicbir halt olmaz.

Dikkat: Ingiliz cay kasigi:5ml
        Turk     cay kasigi:1ml'den az alir.
       Turk tatli kasiklari: 2-3ml kadar alir.

Mesajı Yazan: gerçek
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2015 Saat 23:59
Hocam bebeğim iki buçuk aylik 40 gunlukten beri sağ burun deliği tikali.şua dalar gece dahi kalkip tonumer baby sıkıyoruz nefes alsin diye.tonimer baby adli deniz suyunu sıkıp aspiratorle cekiyoruz.günde 4-5 kezden fazla yapiyoruz bunu sakincasi olur mu?suyu sıkınca benzinden iniyor bu bir problem yaratir mi?bazen tuturamayip gözüne geliyor,çok korkuyorum gözüne zarar verir mi bunlar?burun tikanikligini geçirmek için ne yapmaliyim baska?

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2015 Saat 00:33
Hicbir zarari olmadi OLMAZ....

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2015 Saat 21:58
Hocam merhaba bebegim bugun  sekiz ayıni doldurdu haftada iki kilo ev yogurdu yiyo cokmu acaba birine soyledigim zaman guluyorlar banaSmile nasil yer  iki kilo yogurt diye:)  fazlami acaba  hocam azaltsammi biraz tesekkurler

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2015 Saat 22:17
Siz Turk milletine ne bakiyorsunuz!!! Onlar cocuk yemesin diye, eti-sutu vermeyen, kotuleyen insanlar..
Sekeri bile cocuktan sakinirlar, daha ucuz ve saf Glikoz oldugundan cocuklar icin daha zararli bir seker olan Pekmezi kakalarlar.. Gunumuzde bile, bir "pekmez sevdasi" vardir... Dunyanin hicbir yerinde bu salaklik yoktur, pekmez cocuk gidasi degildir.
Sutte ve yogurt da, benzer bir sakillik vardir..
Turkler esasen, "koylu" olup, sonradan koyden sehire gocmuslerdir.. Sehire gelirken inegini getiremedigi icin, koyde uc kurus olan sute-yogurda, sehirde para vermek, zoruna gitmistir ve, cocuklara sut-peynir-yogurdu yasaklamistir.. Iste etrafinizdaki o aptallar bu sahtekarlarin soyudur.. Et-sut-peynir gibi gidalari cocuklar tuketmesin diye birde; "kurt yapar" yalani uydurulmustur. Turkler dunyada "cocuk sevmeyen" nadir topluluklardan biridir. Onlar, sadece; cocuk yapmasini severler..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat