Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tuvalett

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29270
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 09:51

Konu: tuvalett
Mesajı Yazan: harikakeskin
Konu: tuvalett
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2011 Saat 16:59
merhaba kadir bey. benim 39 aylık oglum var. sizin tuvalet egitimi ile ilgili tum yorumlarınızı okudum . ancak bu zamana kadar tuvalete birkez bile yapmadı. tuvalet egitiminde dediginiz asamalardan sadece sonuncuyu uyguluyor, yapınca soyluyor. bezini çıkarıp tuvalete yap dedigimde bezimi tak diye aglıyor ve tuvalete hiç yapmıyor.1 yaşında kardeşi var.gorunurde hiç kıskançlık yok.acaba fiziki ya da psikolojik sorun olabilir mi. tesekkurler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2011 Saat 10:54
Biraz sabır, sonuna gelmişsiniz.Sakın zorlamayın. Kıskançlık olmaması imkansız, Sadece kıskançlığını iyi kamufle ediyordur... Bir gün size açılacak..

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2011 Saat 13:28
oğlum 43,5 aylık oldu ve hala ilk aşamadaCryCryne yapmadan önce nede sonra hiçbişey demiyor.aslaa rahatsız olmuyorrCry4 yaşına kadar normal bekleyin diyende var, artık ne kadarlık olmuş sürekli tuvalete oturtmaya çalış diyende var.... bu çocuk ne zaman öğrenecek bu işiTongue

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 10:48
Öğrenmeyecek... Kimsede öğretmeyecek... Bu hadise, içgüdüsel olarak hallolur.. Sabır..

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 12:18
4 yaşından sonra hala halledemezse sorun var gibi konuşulunca rahatsız olmuştum ama şimdi rahatladım.elbet birgün halledecek oluruna bırakalım yaniWink

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 14:19
4 yaşını (48 ay) geçtikten sonra, başka türlü konuşuruz..

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 16:51
yaza kadar sabır o zamanUnhappy

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat