Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lökosit -İYE

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21507
Tarih: 01 May 2025 Saat 01:18

Konu: lökosit -İYE
Mesajı Yazan: *ceylinim*
Konu: lökosit -İYE
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2010 Saat 13:57
iyi günler hocam.
ben geçenlerde size kızımın iye geçirdiğini yazmıştım. 30-35 lökosit çıkmıştı. bir hafta bactrim kullandık. siz nitrite de baktırın dediğinizde başka bir yerde yeniden tahlil yaptırdık nitrit negatif lökosit 4-5 çıktı. fakat doktorumuz yinede 15 gün suprax kullanıp tekrar kontrole getirin dedi. ben sizin nitrit negatifse bişey yoktur sözünüze istinaden supraxı kullanmadım.
hocam kızımın sağ böbrek kanalında daha hamileyken 8 mm genişleme vardı. geçen ay yapılan  ultrasonda 6 mm'ye düştüğü saptandı. buna rağmen doktorumuz sırf bu yüzden iye konusunda çok hassas ve sürekli antibiyotik veriyor bize. belki böbreğe idrar kaçıyordur diye. hatta bize sürekli sondalı film (vur) çektirmemizi söylüyor. ama üroloji doktoru da zaten 8'den 6'ya gerilemiş gerek yok diyor. açıkçası kafam çok karışık hocam. bu kadar sık iye geçirmesinin sebebi gerçekten böbrek kanalındaki genişleme olabilir mi? sondalı film çektirelim mi sizce?
kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sizin görüşleriniz benim için çok önemli. saygılar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: *ceylinim*
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2010 Saat 14:04
hocam bu arada kızım 8 aylık. 10 kilo 74 cm. gelişimi ve iştahı çok iyi. huysuz sürekli ağlayan bir bebek de değil.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2010 Saat 19:06
Hiç elletmeyin, İYE şüphelendiğinizde, "Nitrit" baktırın tuzağa düşmeyin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat