??
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66487
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 19:31
Konu: ??
Mesajı Yazan: Zeynep0646
Konu: ??
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2020 Saat 02:03
hocam merhaba 23 aylık bir kızım var boy kilo yazamayacağım çünkü epeydir hastanelerden uzak durmaya çalışıyoruz genel olarak zayıf bir bebek sorum şu hocam bu aralar çok fazla terliyor sanki üstüne bardakla su dökmüşüm gibi eskiden de bir kaç kere böyle olmuştu tahlil yaptırdığımızda kanı düşüktü ilaç kullanınca düzelmişti şimdi hastaneye gitmek istemiyorum her hangi bir kan ilacına başlasam sizce sorun olur mu? ( terlemeyle ilgili eski soruları okudum) teşekkür eder hepimize sağlıklı günler dilerim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2020 Saat 06:42
Hic vermedi iseniz, 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin.
|
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2020 Saat 00:51
Hocam ampul olarak vermedim ama d vitamini için damla kullanıyorum ( düzenli değil) böyle bir durumda 1 ampul dvit3 versem Fazla gelir mi?
|
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2020 Saat 03:16
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2020 Saat 17:03
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2020 Saat 17:06
Merhaba hocam yine aynı bebek olduğu için ayrı konu açmak istemedim hocam kızımda böyle bir leke vardı bir yerde olduğu için ve bir doktor önemli değil dediği için önemsemedim ama iki ay önce kadarda bacak arasında oldu şimdide göğüsüne yakın yerde çıkmış vitiligo olabilir mi?
|
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2020 Saat 19:46
"Depigmente nevus".. Hicbir sey yapilmaz, bir zarari da yok.
|
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2020 Saat 20:14
Hocam peki daha çok artar mı ? Hiçbir tedavisi yok mu?Sonuçta ciltte leke oluşuyor ileride çocuk kafasına takar mı psikolojik olarak etkilenir mi diye düşünüyor insan
|
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2020 Saat 10:06
Hocam bugün karın bölgesine 2 yeni leke daha oluşmuş bu kadar hızlı çoğalması normal mi hastane dışında cilt doktoruna götürmek istiyoruz ama her yer kapalı maalesef
|
|