Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çapak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42296
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 00:17

Konu: çapak
Mesajı Yazan: reyyan52
Konu: çapak
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2014 Saat 16:25
Hocam merhabalar kizim üç aylik yaklaşik iki aydir gözlerindeki çapak bir türlü gitmedi iki kez tobraset 4*1 kullandim  ilk kullanimda masaj yapilmasi gerektigini bilmiyodum sonra sizim eski maillerden faydalanarak tekrar masajla beraber beş gün kullandim.damla kullanirken bi sorun yok ama damla bitince tekrar basladi.ne yapayim hocam göz dr unami götüreyim.yada başka bi damlami kullanmaliyim gözleri çapaklanip akiyor bu durum beni rahatsiz ediyor.cevabınız için şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2014 Saat 20:48
Goz doktoruna bir gosterin. Sonucu yazin.

Mesaj Tarihi: 27 Oca 2014 Saat 20:50
Tamam hocam gôz doktoruna gösterip sonucu size yazarım.Teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 13:47
Hocam tekrar merhabalar.Kızımı gôz doktoruna götürdüm dr enfeksiyon var dedi ve NETİRA isimli bir damla verdi.günde 4*1 şeklinde kullanin sık sık masaj yapin dedi.Hocam prospektüsünde (pediatrik yaş grubunda netira gerçekten ihtiyaç olması halinde ve sıkı tıbbi kontrol altinda kullanilmalidir ) yaziyor.Buna göre bu damlayı kullanabilirmiyim.Teşekkür eder,saygılarımı sunarim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 18:39
Bilemem, 2-3 gun bir kullanin bakalim. Tobrased'den netice alamadiginiz icin, denemekte fayda var. Yoksa, "Netira" cocukluk cagi icin cokda uygun bir damla degildir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat