Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

megadyn pronatal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Mutlu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1212
Tarih: 16 May 2025 Saat 12:19

Konu: megadyn pronatal
Mesajı Yazan: duygu25
Konu: megadyn pronatal
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2007 Saat 16:37
merhaba bi sorum daha olucaak ben 11 haftalık hamile bi bayanım,  sigorta hastanesine bikac kez muayeneye gittiğimde bana vitamin ilacı almam gerektiği söylenmedi ama bi baska doktor bana vitamin kullanmamı önerdi ve bana megadyn pronatal adlı vitamin kompleksi yazdı, ben de evde anneme söylediğimde bana kızdı ve ilaç kullanmamam gerektiğini, çünkü bebeğin sakat doğacagını filan söyledi ne kadar da anlatmaya calıstıysam beni dinlemedi vitaminimi yemeklerden almam gerektiğini söylüyo ama zaten ben fazla  yiyemiyorum. beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz lütfenConfused

Cevaplar:
Mesajı Yazan: çiğdem
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2007 Saat 19:05

CANIM HAMİLELİĞİNDEN DOLAYI SENİ TEBRİK EDERİM. ..

ben hamileliğim boyunca önce folik asit sonra megadyn ve maltofer(demir ilacı) aldım. çok sağlıklı bir bebeğim var. çok şükür. bence dr. danış o sana en güvenilir blgiyi verecekir..

Mesajı Yazan: duygu25
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2007 Saat 00:19
saol canım

Mesajı Yazan: imer
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2007 Saat 11:56
merhaba. ben de şu an 7 aylık hamileyim. hamileliğimden önceki birkaç ay ve tüm hamileliğim boyunca- hala devam ediyorum- ELEVİT PRONATAL adlı vitamini kullandım. multivitamin konusunda telaşlanmana gerek yok. zaten pek yemek yiyemiyorsun, dolayısıyla vitaminlerle desteklemen çok önemli. kilo alırım diye de korkma. ben 12 kilo aldım şimdiye kadar. tabii doktoruna danış ama benim bildiğim en iyi Elevit.

derya

Mesajı Yazan: iremim
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2007 Saat 16:15
Merhaba bende yanı ilacı kullandım. Geçen hafta kesti doktorum kilo alımım fazlalaştığı için. Endişelenmene gerek yok.

Mesajı Yazan: Dr.HuseyinMutlu
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2007 Saat 00:05
Merhaba,
Öncelikle dr mu annenizi mi dinleyeceğinize karar vermelisiniz Oyunuzu dr yönünde kullanmanızda fayda var Önerilen vitamin hamilelikte önerdiğimiz vitamindir Vücudunuzda eksik olan maddeleri içermektedir. Bütün anne adaylarının kullanması faydalı olacaktır
Sağlıklı günler,
Op Dr Hüseyin Mutlu 

Mesajı Yazan: ekin
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2007 Saat 17:48
merhabalar..
şuan 2 aylık bir bebeğim var ve ben hamileliğim süresince düzenli olarak dr.gittim ve dr. önerdiği bütün ilaçları ( megadyn,gyno ferrosanol, magnezyum ve kalsiyum tabletlerini) düzenli olarak kullandım bebeğim oldukça sağlıklı doğdu (3400 gr ve 52 cm )bence dr. dinleyin başka söze hacet yok 

Mesajı Yazan: Dr.HuseyinMutlu
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2007 Saat 21:53
Merhaba,

vitaminler ile ilgili bölüm köşe yazılarımda var. Okursanız daha detaylı bilgi alırsınız. Bana sorarsanız almalısınız ilaveten demir preparatı da almalısınız

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat