Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hastalık olabilir mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80603
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 04:26

Konu: Hastalık olabilir mi
Mesajı Yazan: Guldenergin
Konu: Hastalık olabilir mi
Mesaj Tarihi: 16 May 2024 Saat 20:34
Hocam kardeşimin kızı 3 yaş alerjik rinit tanısı var yaklaşık 1 ay ònce ateşli hastalık geçirdi şimdi genel durumu iyi ama bu hastalık başlangıcından itibaren çocukta aşırı esneme başladı..11 saat kesintisiz uykuya rağmen korkutacak düzeyde saatde neredeyse 20 defa esniyor ve saç dipleri çok terliyor artık korkmaya başladık bu kadar çok esnemek hastalık belirtisi olabilirmi hangi branşa gitmemiz lazım cidden çok dikkat çekici sayıda esniyor özellikle oyun oynarken koşarken daha fazla oluyor çok korkuyoruz hocam..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 May 2024 Saat 09:27
3 yasinda; "Allerjik rinit!"
Tipik Turk doktor zirvalamasi!
Siz hic bu Turk doktorlarinin Grip teshis ettiklerini gordunuz mu? Asla etmezler, zira Grip tanisinin getirisi
cok azdir, Astim diyecek, Allerji diyecek, olmadi Zaturre baslangici diyecek!!! Hastalari verdikleri ilaclarla
 daha  beter hale getirecekler, "Sahtekarligin 3 Safhasini" uygulayacaklar, aileleri hem moral olarak, hem
 maddi olarak rezil edecekler. 
D vitamin eksikligi vardir. 1 ampul Dvit3 kirip, icirin(veya yogurt icine karistirip verin)

Mesajı Yazan: Guldenergin
Mesaj Tarihi: 17 May 2024 Saat 13:17
 Hocam d vitamin değeri 1 ay önce bakıldı değer 45. ..d vitamini eksikliği hariç başka hangi sebepten olabilir korkmalimıyiz nette kalp rahatsızlıkları ve nörolojik olabilir diyor günde 50 den fazla esneme olayi var 1vay önce ateşli enfeksiyon haatalıgı atlattık 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat