Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oğlum (selmabal)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20744
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 08:03

Konu: Oğlum (selmabal)
Mesajı Yazan: selmabal
Konu: Oğlum (selmabal)
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2009 Saat 17:06

Hocam merhaba benim 23 aylık oğlum da herşeyi yemeği reddediyor. Sadece pilav ve makarnayı yemeyi seviyor bazen onşarı bile zorla yiyor. Et çok zor veriyoruz köfte şeklinde belki 2 tane zorla yiyor.  Ballı peynir li zeytinli kahvaltı yapıyor . çorbalarını çok zor veriyoruz tükürüyor. Hergün 500 ml süt ve 100 ml mandalina suyu içiyor  ama bizimle kesinlikle bizim yediğimiz yemeklerden yemiyor her yolu denedim . Yumurta da yediremiyoruz.  akşamlarıda pirinç unundan muhallebi yiyor . ama et ve tavuğun çook çookk az olduğu bir beslenmeyle nereye kadar diye endişeleniyorum. 5 aydır da kilosu hep aynı 11.400 . Ne yapabilirim lütfen yol gösterin. Bir de hocam yaklaşık 3 aydır burun tıkalı kesinlikle açılmıyor . Otrivin , nasonex, illiadin serum fiz. kesinlikle açmıyor .artık KBBye gidicez Cuma günü acaba burun tıkalı olduğu için yemek istemiyor olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler hocam iyi çalışmalar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2009 Saat 20:06
Yedikleri onun ihtiyaçlarını karşılar.. Etini ( 1 köfte kadarı bile yeterli), sütünü alan bir çocuk.. Endişeleriniz yersiz, çocuğu çok sıkmayın. Burun için, bakalım KBB ne diyecek!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat