Doktor bey birtürlü nedenini çözemediğim sorunumuz için napacağımı kime danışacağımı şaşırmış durumdayım.Hep iştahsız kızımla ilgili daha öncede yazmıştım.Doktorlar hep aç bırak o kendisi yer dediler.13 aydan sonra öğürmeyi keşfetti eline atıp yediği tek bir gıda yok birkaç gün açta bıraksam malesef bi gelişme yok açlıktan bitap düşüyo ama yine öğürüyo yemek yerken.Alerjik bronşitimiz var 3 ay sürdü geçen nisan ayında başlayıp bununla alakası varmı bilmiyorum ama kusmalarından her ikimizde usandık.Günde 3 yada 4 öğün çorba kasesinin çizgili kısmı kadar yemek veriyoruz ( bu limitimiz yemiyor tabi genellikle) arada asla başka gıda yok pütürlüde asla yiyemiyo çorba bulamaçtan ötesine şansımızda yok.Örneğin bugün iki öğün güç bela yedi akşama bikaç kaşık yine kustu aç yatırdım mecbur :( tavuğa baharatlı kıymalı gıdalara meğilli ama tümgün bi kuşbaşı kadar bile yemez ağzına götürdüğü tek gıda o.Biz neden sık sık ilerliyor geriliyoruz.Bir ara süt alerjisinden şüphelendim inek sütü alerjisi böyle bi tepki verdilebilirmi ama bazen daha az bazen daha çok oluyor hep aynı yediği halde.Gülerken hep hıçkırır sonrada yediği gıda saatler öncede olsa ağzına gelir. Motilium ve gaviscon kullandık iki hafta daha iyiydi şimdi eski haline döndü diye bıraktım ama şimdi dahada kötü :( onlardan önce kustuğunda bi önceki öğünü 5 saat önceki görebilirdik göbeğide hep şiş gibiydi.Derdim kilo değil ama birşeyler yesin nedir bu yemek tavrı.Ben nereye gitmeliyim kendi haline bırakılacak durumdada değil bana göre, hiçbirşey yiyemiyor ki çoğunlukla o bişeylere daldığında yediriyodum aç olduğunun o an farkına varıp hızla bitiriyodu ama hop bigün sonra yine aynı. Çok uzun oldu biliyorum kıymetli zamanınız içinde inanın mahçup oluyorum ama size çok güveniyorum sizin yol göstermenize çok ihtiyacım var.Reflü alerji mide sorunları tarzı bir sorunumuzmu var yoksa başka birdurummudur kime gitmeliyim?
------------- http://lilypie.com">
|