Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum para yuttu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19359
Tarih: 27 Eyl 2025 Saat 15:09

Konu: oğlum para yuttu
Mesajı Yazan: ysmn34
Konu: oğlum para yuttu
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2009 Saat 20:25
dr bey dun gece oğlum  oyun oynarken arkadaşın oğlu para vermiş eline yutabileceğini hiç  düşünmemiş  ve oğlum oyun onarken kaşla göz arası parayı yuttu  dr gittık iki üç gün bekleyin ağrı sancı olursa getirin dedi ama benim içim hiç rahat değil çok korkuyorum  ne yapmalıyım dr bey nolur bana yardımcı olun sabahta çıkmassa çocuk cerrahiye gidelimmi yoksa kaçgün beklemeliyim yada hemen birşeyler yapmalımıyım cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2009 Saat 20:27
birde yuttuğu para yeni on kuruş  ve bu saat oldu  hiç kaka yapmadı Unhappy

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 10:24
O para çoktaaaan çıkmıştır.. 50krş ve daha büyükleri, genellikle boğazda takılıyor. Siz genede kakasına bakın.. Büyük bir ihtimal ile çıkmıştır. Zaten araz vermeden bir tetkik yapmak gerekmez.

Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 13:15
sağolun dr bey  bu öğlen parayı ilk kakasıyla çıkardı çok şükürThumbs Up cevabınız için tekrar teşekkürler ...

Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 19:49
 Tebrikler...

Mesaj Tarihi: 28 Eki 2009 Saat 16:41
tekrar teşekkürler hocam  sağolunSmile
tekrar konu açmak istemedim hocam benim bir sorum olucak

oğlum şu an 22 aylık oldu  boy 89 kilo 13.5  hala aktif bir şekilde anne sütü alıyor  aşırı düşkün bana.hocam herkez bana daha ne emziriyorsun kocaman dana oldu diyorlar ama  24 saat beraberiz   benden hiç ayrılmıyor yanında olduğum sürecede sürekli meme istiyor çok yoruluyorum artık gecenlerde 3 gün uğraşdım gündüzleri vermedim tam da alışmıştı ama o gece ateşlendi   bende anne sütü iyi gelir diye  yine vermek zorunda kaldım  ne yapabilirim hatamı yapıyorum  hocam artık kesmelimiyim emzirmeyi  yoksa ne yapmalıyım  bana fikir verirseniz çok sevinirim  şimdiden teşekkürler ...

kusura bakmayın hocam biraz uzun yazdım Embarrassed

Mesaj Tarihi: 29 Eki 2009 Saat 19:15
Bu sizinle oğlunuz arasında olan bir meseledir. Üçüncü şahısları hiç ilgilendirmez... Aranızda halledin.. Benim bir hastam yuva ya başlayana kadar emdi...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat