Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ağır işitme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47590
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 13:46

Konu: Ağır işitme
Mesajı Yazan: ozgur44
Konu: Ağır işitme
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 11:50
Meraba dr bey.Kızım 2 aydır ağır işitiyor çok sık burun tıkanıklığı ve öksürük oluyor tahıl polenlerine allerjisi çıktı kulağında sıvı birikiminden dolayı tüp önerildi bu arada antibiyotikler alerji ilaçları illadin sprey nasonex onceair allergodil hepsi denendi son olarak kbb profa gösterdik kulak kirli diye tam göremedi geniz eti %60 seviyede olduğunu söyledi geçmezse alabileceğini belirtti gliserin nasonex agumentin verdi agumentini kullanmadım onceair allergodil nasonex ve gliserin  devam ediyorum kulak ağrısı hiç olmadı işitme kaybı endişelendiriyor ne yapmalıyım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 19:17
SAKIN; o Allerji sacmaliklarina, yalanlarina inanmayin... O testlerden simdiye jadar saglam cikmis, tek Allahin kulu yok... Babasini o testlere sok, onda bile cikar...
SAKIN; O sahtekarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin..
SAKIN: yazinizda bahsi gecen, HICBIR ilaci kullanayin...
SAKIN: Kulagina hicbir sey DAMLATMAYIN...
Namussuz doktor cok gordum ama bu kadar namussuzunu hic gormedim... Bu ahlaksiz doktorun verdigi ilaclari kullanirsaniz, sonunuz : Geniz eti ve Bademcik ameliyatlari, Tup takma ameliyatidir. Namussuz sizi resmen bu ameliyatlara hazirliyor..

Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 19:59
Cevabınız için teşekkürler peki ne önerirsiniz işitme zorluğu çekiyor bu geçermi

Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 22:05
1- Kulaginda kir varsa, mutlaka "Kulak lavaji" veya aspiratorle temizlenecek.
2- 3 gun;Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla, burnuna damlatin..
3- Tukrugunu yuttugunda; her iki kulaginda bir "citirti" sesi duydugunda, Oztaki acilmis demektir... Bu durum olusmadan sakin hicbir test yaptirmayin...

Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 22:46
çok teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 19:48
Merhaba hocam 3 gün illadin damla kullandık 3 gündür serum fizyolojik kullanıyoruz bugün kbb kontrole götürdüm kulağını temizledi işitme testi tekrar yapıldı daha iyi beklerken daha kötü çıktı enfeksiyon devam ediyor dedi son bir kez daha ilaç tedavisi başlayalım geçmezse tüp takılacak dedi klamoks 100 ml risonel sprey neden yazdığını anlamadığım birde dolven yazmış hiç birini almadım kulak Ağrısı hiç olmadı ağzı açık uyuyor sabah ağzı kokuyor illadine tekrar başlayalım mı yoksa başka öneriniz varmı

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 22:06
Tabiiki "kotu" cikacak!!! Yerseniz... Illede sizi biktirip, Ameliyata razi edecekler.
EGER: Kulak agrisi yoksa, KACIN ORADAN....

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2015 Saat 22:37
Devletin üniversite hastanesinede güvenemeyeceksek vay halimize ne sahte bir ülkede yaşıyoruz herşeye önyargıyla yaklaşıyoruz artık

Mesaj Tarihi: 31 Oca 2015 Saat 01:56
O "gozu kor olasica" PERFORMANS dedikleri usul ciktigindan beri HERYER bozuldu. Simdi herkes, gereksin-gerekmesin, Ameliyat yapma pesinde..

Mesaj Tarihi: 04 Şub 2015 Saat 12:29
Hocam Merhabalar; yukarıda anlattıklarımdan sonra sadece dediğinizi uygulayıp 3 gün illadin damla sonrasında 1 hafta serum fizyolojik ve coldmix kullandım dün 1 hafta doldu işitmesi daha iyi oldu bugün esneyince ve pipetle süt içerken kulağımdan pat pat ses geliyor dedi buda sizin bahsettiğiniz ses olsa gerek yani öztaki çalışmaya başladı sanırım. Siz olmasaydınız hala kızımın kulağını kime ameliyat ettireyim diye arayışa devam ediyor olacaktım. Şu an okadar rahatımki üzerimizden büyük bir yük aldınız. Acımasız doktorların karamsar konuşmalarından sonra bizi okadar rahatlatıyorsunuzki bütün stresimizi atıyoruz üzerimizden. İnanın o bile yeter. Size minnettarım teşekkür ederim hakkınızı helal edin. Geri dönüş mahiyetinde yazdım hoşçakalın

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat