Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ALERJİK ASTIM

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41388
Tarih: 17 Ara 2025 Saat 01:28

Konu: ALERJİK ASTIM
Mesajı Yazan: BENGUERGEN
Konu: ALERJİK ASTIM
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2013 Saat 19:08
merhaba,
oğlum Ali 4 yaşında...3,5 aylıkken eve aldığımız su buharı makinasından nefesi daraldığında alerjik astım teşhisi kondu. halen nezle bile olsa öksürük başlıyor ve nefesi tıkanıyor. kış döneminde en az 3-4 kere tıkanıyor. İstanbuldaki doktorumuz bu sene eve nebulizatör aldırdı ve artık Ali tıkandığında ventolin ve pulmicort kullanıyor. alerjik astımın 7-8 yaşlarında hafiflediği ve hatta 8-9 yaşlarında geçtiği söyleniyor. umarım böyle olur...oğlum daha çok küçük ve her makinaya bağlandığında içim çekiliyor. bu kadar ağır ilaçlar almadan da onun için yapabileceğim birşeyler var mı bilmek istiyorum.

-------------
Saygılarımla
Bengü

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 01:26
   " - hatta 8-9 yaşlarında geçtiği söyleniyor- "

Sadece soyledikleri yalanlara KILIF hazirliyorlar.. ASTIM, tedavisi olan bir hastalik degildir. Hayat boyu devam eder.. Tabii, hakikaten Astim olanlardan bahsediyoruz..Sahtekar doktorlarin, verdikleri: Peditus,Asist,Sudafed, Nasonex ve Flixotide ile yaratilan; "sahte Astim'dan" bahsetmiyoruz. Bunlar, yaz gelince duzelirler, kis gelince gene baslarlar. 2 senelik "mikroplu devre" gecince, diger cocuklar duzelirler, bu cocuklar ertesi yaza ancak duzelirler.   

YOKSA; Cocugunun Astiminin tedavi oldugunu iddia eden aile, kazigi en alasindan yemis olan ailedir..
Eski mailleri okuyun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat