Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yanaktaki kızrıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33720
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 15:33

Konu: yanaktaki kızrıklık
Mesajı Yazan: didemipek
Konu: yanaktaki kızrıklık
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2012 Saat 16:31
kadir bey 17 aylık kızımın yanaklarında geçmeyen bir kırmızılık var ve pütür pütür bir döküntü var, ayrıca kuru ve pul pul da oluyor bu neden olabilir bir şey kullanmama gerek varmı?

birde kızım hala yürümüyor, sıralıyor, tek elimizden tutarak yürüyor, kendisi istediğinde ayakta dengede duruyor ama adım atmıyor, çevremdekiler yürür acele etme diyorlar ama endişeliyim, sizce göstermem gerekirmi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2012 Saat 19:11
Atopik egzema olabilir. Denemek icin, Ultralan pomat;  1-2 gun; gunde 2 defa surun bakalim iyi gelecekmi. Sonucu yazin.  Siralama ve Tay-tay yapabildigine gore, bir sorun yok. Eger, aranirsaniz, etrafta "cakal" cok, bir gotur de bak ne tahliller, ne ilaclar verecekler.

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2012 Saat 14:04
Hocam hemen hemen aynı durum bizdede var oğlum 35 aylık yüzü genelde hep kızarık sanki ateşlenmiş gibi al al belli dönemlerde daha fazla oluyor sonrasında çok fazla aktif olmadığı dönemlerde o kızarıklık azalıyor ama yüzünde hep sanki isilik sonrasi sivilce gibi yüzü pütür pütür altta da geçmiş günlerden bir fotosunu buldum ekledim. Kızarıklık burda yok yüzünün pıtırıklığının geçmiş hali... Genelde yüzümüz hep böyle... Bizde ultralan pomatı kullanabiliriz dimi?

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2012 Saat 19:40
Bir deneyin(2-3gun), sonucu goruselim.

Mesajı Yazan: didemipek
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2012 Saat 22:56
hocam 3 gün günde 2 kere sürdük iyileşme olmadı, ilaca devam edelimmi, bırakalımmı

Mesaj Tarihi: 22 Mar 2012 Saat 01:09
Birakin, "Juvenil Acne" olabilir, her banyonun sonunda yanaklarina hafif kese yapin. Zamanla kaybolur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat