Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

flour

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49191
Tarih: 08 Eki 2025 Saat 21:50

Konu: flour
Mesajı Yazan: FATi
Konu: flour
Mesaj Tarihi: 20 May 2015 Saat 10:00
Merhaba hocam
almanyadan zymafluor getirttim  zymafluor d 1000 fluorid 0, 25 mg diyor  fakat tabletleri bizim eski kullandığımız flour tabletlerinin nerdeyse 4 katı hocam büyükler terettütte kaldım yine de sizin söylediğiniz oranda mı kullanmalıyım 
Saygılar iyi çalışmalar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 May 2015 Saat 19:32
Bunlarda sahtekarliga baslamislar.. O kadar tembih ediyorum; D VITAMILI olmasin diye... Size gelenler; Dvitamini+Zymafluor.. O yuzden iriler. ayricada, DAHA PAHALIDIR..
0-2 yas arasi cocuklara; gunde 1 tablet verin.. Bir daha ismarlarken de tembih edin.... D vitaminli OLMAYACAK!!!

Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 09:55
CryÇok teşekkürler hocam daha önce5 tlye 400 tabletli alıyorduk ebay da 100 tabletlisi 10 eurodan başlıyor 2 çocuğum var neden bu kadar pahalı herkes alamayacakAngryCry

Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 19:43
Saglik Bakanligi kasten, Zymafluor'un ithalatini durdurdu... Bu halk sesini cikarmadigi surece, daha cok kazik yer. Sozum ona, 2012 yilbasinda, ithalati yeniden baslayacakti.. Nedense, bu Saglik bakanliginin, Zymafluor, Deposilin(veya Penadur)6-3-3, gibi ucuz ilaclara bir dusmanligi var.

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 18:24
Merhaba hocam nasılsınız
umarım iyisinizdir 
Yurtdışından  getirttiğim zymafluor lar yine d vitaminli özelli tembihledim hocam d vitaminsizini bulamıyorlarmış
D vitaminliyi hergün kullanmaları iki oğlumada bir zararı dokunur mu hocam
Saygılar sağlıkla kalın

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 20:28
2 yasina kadar olanlarda bir problem olmaz ( zaten, gunde 1 tablet alacaklar), sadece biraz pahaliya halletmis olursunuz, o kadar... Muhim olan, 2 ve 4 yasindan sonra, Zymafluor dozlarinin arttirilmasi gerektiginde olur. 2 veya 3 tane verdiginizde de, Dvitamini fazla olabilir.
Ileri yaslarda; Gunde:2000 unite/gun den fazla Dvitamini vermemeye dikkat edin. Bu dozlari asmadiginiz surece bir problem olmaz.
MISAL: ( 4 yas ustune)D vitamini:500 unite ise, 3 tane bile verseniz bir problem olmaz, ama D vitamini:1000 unite olanlardan veremezsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat