Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerjik bronşit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36220
Tarih: 27 Kas 2025 Saat 18:08

Konu: Alerjik bronşit
Mesajı Yazan: adememir
Konu: Alerjik bronşit
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2012 Saat 22:50
Merhaba hocam nereden başlayacağımı bilemiyorum oğlum 17 aylık ilk 6 aylıkken bronşoloit oldu hava kullandık antibiyotik kullandik ardından 1 senede 3 sefer kulak enfeksiyonuyla beraber bronşoloit oldu antibiyotik ve hava verdiler ailede astımoldugu için babane hala ve Amca'da var alerji bronşit dediler doktor tavegly verdi kış boyu akşamları yarım ölçek ver dedi hasta olursa ventolinle beraber günde 2 sefer kullan dedi
1-hocam kulak enfeksiyonu antibiyotiksiz geçermi
2-alerji ilaçlarını kullanmalımıyım
3-bağışıklık güçledirici ne yapabilirim
4-hocam Allah rızası için Anadolu yakasında güvendiğiniz muaynesi uygun bi doktor önerirmisiniz vallahi hocam delirtmek üzereyim bu ilaçlar doktorlar mahvetti bizi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2012 Saat 01:06
3 senedir anlatiyorum, eski maillere hicmi bakmadiniz??
1- Orta kulak iltihaplari; iltihap degildir, mekanik olarak, daima viral bir hastaligin arkasindan, Oztaki borusunun odem sonucu kapanmasi ile olur. Gecirdiginiz son hastalik ne antibiyotik gerektiriyordu, nede Astim tedavisi.
2- Allerji ilaclari burun ve brons akintilarini koyulastiracagi icin, cocuk daha kotu olacaktir.
3- Boyle bir ilac yok, bu is icin verilen ilaclarin tamami sahtekarliktir. Bagisikligin olusabilmasi icin; ya hasta olacaksin yada asilarini yaptiracaksiniz. Antikorlar ancak o zaman olusur.
4- Dr. Hatice Karabocu'yu bir deneyin insallah oda suruye uymamistir.   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat