Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41705
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 22:50

Konu: oğlum grip
Mesajı Yazan: ekinçelik
Konu: oğlum grip
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 09:59
sayın hocam oğlum 6yaş 3 aylık fmf hastası aaynı zamanda kolsişin kullanıyoruz ama colcıhum dispertte ataklar baskılanmadığı için fransız kolsişin 1mg kullanıyoruz oğlumun pazar günü ateşi başladı öksürük ve birazda burnu tıkalı gibiydi ateş 3gün sürdü şimdi öksürük daha yoğun ve balgamlı burnu çok tıkandı illadine rağmen doktora götürmüyorum çünki fmf kontrolleri için gitmekten helak olduk zaten benim sorum hiç bir gribinde burun akmıyor hep tıkanıklık oluyor hiç su gibi burun akıntısı olmadı  neden acaba 
 beslenmemiz çok kötü eti ağzına sürmüyo hiç yediremiyorum ve hgb en son 10.6 idi ne yapmalıyım 21 kilo 118 cm
 çok sağolun sizi hep takipteyim allah razı olsun sizden ve çocuklarımıza göz göre göre antb. dayayan o doktorlarında cezasını bulması dileğiyle

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 19:16
HGB bu yasa gore: 11.5g/dL olmali. Ya etini yiyecek, yada demir ilaci alacak.

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 22:08
Kadir bey oğlum vejeteryan olabilirmi bu durumda ne yapılmalı et kesinlikle yemiyor birde size neden oğlumun bugüne kadar hiç griplerinde burn akıntısı olmuyor sebep nedir ayrıca bugün okuldan gelir gelmez bol gürültülü isal şeklindeydi acaba domuz gribimi domuz gribinde mutlaka kusma da eşlik edermi cvplarınız için minnettarım

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 23:35
Et olarak; lahmacun, sucuk, sosis, salam ve pastirma denedinizmi??
Grip+ ishal, kusma= Domuz Gribi olabilir. Bu durumlarda ilac hele antibiyotik, sakin kulanmayin.

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 23:40
denemezmiyim hocam hiç birine yanaşmıyo bile hemen midem bulandı bana et deme diyor

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2013 Saat 00:11
El-Mahkum; Demir ilaci kullanacak...

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2013 Saat 07:53
hocam çok sağolun her gün kolsişin kullanıyoruz birde kan ilacı kullanmak beni üzücek yok mudur başka bi şekli ayrıca kolsişinle demir ilacı etkileşim yaparmı nasıl kullanmalıyım doktoruda kansızlığı için bidahaki sefere iğneye başlıycam demişti şurup yeterli olurmu çok iştahsız inanın sorunlar bitmiyo iyiki varsınız

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2013 Saat 19:13
Demiri igne seklinde verecekse, 1 doz vermesi yeter de, artar bile..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat