Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

soru değil... bir hikaye

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75696
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 05:01


Konu: soru değil... bir hikaye
Mesajı Yazan: tulayferiha
Konu: soru değil... bir hikaye
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2023 Saat 10:55
merhaba

3 yaş 14 kilo kızım var. 20 gün küçük 13 kio kuzeni var. oda kız çocuğu. aynı kreşe gidiyorlar. beraber grip oldular.
ben sadece hocanın dediklerini yapıyorum. kardeşim kızını doktora götürdü. aterset, ateş düşürücü ve ventolin muadili hava kullanıyor nebilizatörle.
bir de burun spreyi kullanıyor.
1 hafta oldu. beim kızımda aşırı derecede yeşil sümük ( silmekle başedilmyor o derece) onun kızında daha az sümük var. ama dün gece onun kızının kulağı ve sırtı ağrımaya başladı. bu sabah tekrar doktora götürdü. ilk doktor yakındaki devlet hastanesiydi. bu sabah özel bir hastaneye götürdü. muayene ve ciğer filminin ardından ciğerde enfeksiyon var denilerek yatış verildi çocuğa. haberi alınca korkudan evin yakınındaki aile hekmine gittim. durumu anlattım. muayene etti ve sinüsler dolu, ciğerlerde birşey yok diyerek illiadin damla verdi. bir de antibiyotik verdi ve 10 gün aksatma sinüzit tekarlar dedi. kardeşimin durumuna da özel hastane deyip güldü... antibiyoptikle ilgili kaygımı ve gereksizliğini söylediğimde. haklısın anlıyorum seni ben de antibiyotik yazan bir adam değilim ama şuan gerekli lütfen kullan dedi. ( beni tanıyor, çocuğuma ateş düşürücü bile vermediğimi biliyor)

gelişmeleri yazacağım...



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2023 Saat 18:35
SAKIN hicbir ilaci kullanmayin. Akintinin yesil olmasinin sebebini HERGUN anlatiyorum!!!!!!!!!!!!!


Mesajı Yazan: tulayferiha
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2023 Saat 21:24
Iliadin damlatmaya basladim hocam...
Yegenimin durumu sahtekarligin safhalari yaziniDaki gibi galiba.. once ventolin vs.. sonra hastane...cocuk yatiyor suan. Annesine tahlilleri sordum bilmiyor... elimden bisey gelmez. Benim kizim enerjisi iyi... burun akintisi devam.... arada öksürüyor.. uyku cok sorunlu sabaha kadar dönüyor nedenjnj anlamadim. Biyerin agriyormu diyorum yok diyor...birde cenesinde yeriskin gibi sivilce cikti, iltihapli... bisey sureyim mi hocam?


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2023 Saat 22:50
Batticon surun. 
Yegeninizin basina gelenler, tamamen annesinin cehaleti. Yazilarimi okusun. 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat