Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

10 aylık bebek düşme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76763
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 17:18

Konu: 10 aylık bebek düşme
Mesajı Yazan: Deryaydn
Konu: 10 aylık bebek düşme
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2023 Saat 18:44
Kadir bey merhabalar. Benim ihmalim sonucu iki dk çorbası ılınana kadar ocağa dönmüştüm ki bebeğim mama sandalyesinden düştü ayağa kalktı. Şu ana kadar bağlamıyordum çok hareket ettiğini görmemiştim mama sandalyesinde. Öne doğru eğilerek düştü hemen buz koyduk düşer düşmez ağladı. Dilini hafif dişi sıyırmış ama kanaması hemen durdu. 2  dk falan ağladı meme verdim sustu emdi. Yere koydum emekliyor sıralıyor herhangi bi yerinde sorun yok gibi. Kusma ya da göz kayması olmadı 1 saat geçti şu an itibariyle gülüyor oynuyor ancak şişme oşmasa bile alnının saçla birleşen kısmı biraz kızarık belki de moraracak. Hastaneye gidelim mi önerir misiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2023 Saat 19:48
Bu yaşlardaki çocuklar düşmelere karşı son derecede dayanıklıdırlar. Bilhassa bıngıldağın acık olması 
 kafatasına büyük esneklik sağlar. Bir şey yapmanız gerekmez. 

Mesaj Tarihi: 01 Haz 2023 Saat 21:11
Teşekkürler cevabınız için. 3 buçuk saat olacak çok şükür uykuya meyili de yoktu daha yeni uyudu ama ben stres yaptığım için mi bilmiyorum alın şakak göz arkasına kadar vuran bir ağrım olmaya başladı 

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2023 Saat 08:34
Her zaman söylüyorum!! Yazılarımı okuyun.. Emin olun bir daha üzüntüleriniz %80 azalır. 

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2023 Saat 12:23
Kadir bey bugün fark ettim üst dişinde minik bir kırılma var. Çürüme yapar mı ne yapmalıyız

https://www.hizliresim.com/8rkdvdq" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2023 Saat 12:34
Kafasında ne morluk ne kızarıklık ne şişlik kaldı ben biraz morarır sanmıştım

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2023 Saat 17:09
O "kırık" kenarı dilini ve dudaklarını kesebilir, esasında bir dişcide törpülenmesi iyi olur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat