Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş acil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36974
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 01:27

Konu: ateş acil
Mesajı Yazan: sefe9
Konu: ateş acil
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2012 Saat 09:34
mrb hocam benim oğlum 7 yaşında 1. sınıfa başladı geçen sene kışında cok ateşlenme geçirmişti. bu senede öyle yazın fazla değil ama kışın bi antibiyotik bitmeden yenisine baslıyoruzz sürekli boğazlarında kızarma gözüküyor. kulak burun boğazcıya gittik en son ordada antibiyotik verdiler  orta kulak  da sorun olduğunu gerekirse tüp takılabilceğini fln söyledi ama bir arkadasımız lösemi testi yaptırın dedi hocam gerek varmı ne yapmalıyım çok ateşlenmesi buna mı bağlıdır ? vücudunda morluk yada kanama da yok belirtileri nelerdir ? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2012 Saat 06:09
Cok antibiyotik kullandiginiz icin, hastaliklari daha uzun ve agir gececek.. Eski mailleri ve makalelerimi okuyun. Bilhassa simdiki ve ondan evvelki makaleleri okumaniz sart. Orta kulak hadiseleri sadece virutik enfeksiyonler esnasinda olur. Sadece Iliadin ped. burun damlasi yeterlidir. Kullanim icin eski maillere bakin. Sakin antibiyotik vermeyin... Losemi testi mi??? Allah akil-fikir versin. Ates , bu is icin bir gerekce degildir. Siz o arkadasdan daha iyi biliyorsunuz.

Mesajı Yazan: sefe9
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2012 Saat 08:23
hocam cok tesekkür ederim .

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat