Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bademcik buyumesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62161
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 14:57

Konu: Bademcik buyumesi
Mesajı Yazan: oztel
Konu: Bademcik buyumesi
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2019 Saat 17:47
Hocam kızım 5 yaşında 14.5 kilo,baska herhangi bir rahatsızlığı olmaksızın  bademciklerinde ve küçük dilinde büyüme oldu,boğazı dolu gibi konuşuyor,allerjik bir şey olabilir mi,burnu da tamamen kapalı,bu aralar oyun hamuruyla cok oynadı ondan olabilir mi?saygılar hocam.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2019 Saat 18:08

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2019 Saat 23:14
Hocam yanıt alamadım sizden,değerlendirir misiniz durumumuzu.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 03:03
Resim acilmiyor.. 

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 17:27
hocam ancak yollayabildim görünür umarım,boğazındaki o doluluk konuşmasından bile anlaşılıyor,burnu tamamen kapalı ama hicbir rahatsızlığı yok başka,neden bu kadar büyüdü acaba,ballı limonlu ılık su verdim,ihlamur da pek etki etmedi,boğaz pastili gibi bir şey versem mi?alerjik bi durum olabilir mi demistim daha önce oyun hamuruyla çok oynamıştı alakası var mıdır?saygılar hocam.

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 20:29
Resim acildi!!  Grip geciriyor, antibiuyotik gerekmez. 
Bu yastaki cocuklarda bademciler her zaman bu sekildedir. Bademcikler, agiz acildiginda ORTAYA gelirler..
 Bazi aptallarin dedigi gibi birlesip, kapanmazlar. 
Oyun hamuru ile bir alakasi yok. Virutik bir hadise.. Anlasilan, sahtekar Turk doktorlarin fazlaca etkisi
 altinda kalmissiniz. 
Dunya da bir tek Turk doktorlari her bir halta Allerji derler. 

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 21:02
Teşekkür ederim hocam,hiç etkilerinde değilim merak etmeyin :)) kızım 5,oğlum 3 yaşında hep sizin yardımlarınızla  geldik bugünlere kızıma sadece 1 kere,oğluma ise hiç antibiyotik vermedim şu ana kadar,iyiki varsınız.Bademcikleri normalden daha büyük şu an o yüzden sordum hocam.
Musaadenizle bir de eşim için sorum olacaktı,yaklaşık 3 aydır,son bir ayı daha yoğun olmak üzere,kurdeşen oluştu,yalnızca akşamları oluyor,kaşınan yerler kabarıyor,kullanmadığı antihistaminik vs.kalmadi hiç bir etkisi olmadı,önerebileceğiniz bir şey var mıdır hocam,bir de kesin emin olmamakla beraber köye gitmistik pire vardi,esimi isirmadi ama ordan geldigimizden beri basladi sanki kasintilari,pire isirmasi bu kadar uzun sureli kasinti ve kurdesen yapar mi?saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 21:08

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 21:13
kullandığı ilaçların bir kısmı bunlar hocam.

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 21:18

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2019 Saat 20:16
SAKIN bu ilaclari kullanmayin.. 

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2019 Saat 21:15
Hocam maalesef hepsini kullandı eşim tüm uyarılarıma rağmen,neden hocam zararlari cok mu bu ilaclarin,bir tanesi kortizon iceriyor zaten degil mi?hocam burdan yazdigima cevap alamayınca yeni konu açmıştım,andazol onermissiniz,yarın kullanacağız bir de sorum olacaktı 200 lük ve 400 lük var hangisini alalım.

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2019 Saat 01:22
Prednol; Kortizon'un ta kendisi!!  Ayricada cok kisa sure etki eder.. 
Andazol 400mg. 2 tablet bugun, 2 veya 3 hafta sonra gene 2 tablet. 

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2019 Saat 07:54
Hocam çok teşekkür ederim değerli zamanınızı ayırdığınız için.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat