Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Boğaz İltihabı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48541
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 13:45

Konu: Boğaz İltihabı
Mesajı Yazan: Salih Mert
Konu: Boğaz İltihabı
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2015 Saat 21:53
Hocam mesai arkadaşımın oğlu için yazıyorum.
39 derece ateşi düşüremiyorlar ve doktora gidiyorlar
boğazdaki iltihap kandaki iltihabı yükseltmiş diyerek novasif 1 g muadili iğneden 3 adet veriyor.
arkadaşım istemeye istemeye iğnelerden birini vurdurmuş. hocam yardımcı olursanız seviniriz.
22 aylık erkek çocuk 12,5 kg

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2015 Saat 18:53
Kesinlikle YALAN... Sahtekar doktorun, sahtekar Laboratuvar ile isbirligi sonucunda yapilan bir SOYGUN DUZENI...
O sahtekar laboratuvar, sahtekar doktorla anlasmali oldugu sekilde, butun cocuklarin kan degerlerinin yanina; ERISKIN "Referans Degerlerini" yazdigindan, sanki antibiyotik gerekiyormus gibi, ve sanki cocukta Anemi varmis gibi suni sonuclar goruluyor..
Cocugunuz; Grip geciriyor, o sahtekarlarin yuzunden, cocuk bosuna igne yedi, hicbir faydasi olmayacak.
Bu sahtekarlarda, Vicdan namina her hangi bir sey yok... Sirf ilac firmalarindan rusvet alabilmek icin, boyle sahtekarliklar yapiyorlar. O hastanenin kapisinda bekleyin ve cikan hastalarin recetelerine bir bakin, herkeze ayni sahtekarligin yapildigini goreceksiniz..
Her girenden mutlaka tahlil istenir, verilen sahte raporlarlada halk soyulur.. Halkin soyulmasi bir yana, avuc kadar bebelere igne yapilmasi ayri bir hadise.
Cocugunuz Grip geciriyor, anemisi filan da yok, degil ignelere, agizdan Antibiyotik bile gerekmez, sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat