Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yetişkin ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=85550
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 20:00

Konu: Yetişkin ates
Mesajı Yazan: TubaKısa
Konu: Yetişkin ates
Mesaj Tarihi: 31 May 2025 Saat 22:34
Hocam eski mesajimi kaybettim . Eşim için yazmıştım enfeksiyon kliniğinde yatıyor diye. Tüm tahlillere bakılmisti birşey bulunamamıştı. 6 gündür ateş atağı var fakat hiçbir bulgu yok . Hocam bugün BT on raporda apandiskin etrafında kalınlaşma çok sayıda lenf nodu cekumda kalinlasma vs bulgular çıkmış. Hocam ateş hiç düşmüyor parasetamol veriyorlar 3 saat fena değil sonrasında aniden 39.5 oluyor. 1 kez non Steroid verdiler 8 saat iyilik hali oldu. Tazocin 3*1 tedavisi . Crp 235 . Hocam bugün bu bulguları görünce flagy eklendi. Hocam chorn hastalığı olabilir mi apandisitten suphelendiler fakat hiçbir bulgu yok . Apandisit ? Yazıyor BT de 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: TubaKısa
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2025 Saat 07:53
Hocam ferritin ateşin 2. Günü 369 iken 6. Günü 1010 gelmiş 
Hemoglobin 14.5 iken 13.4 e düşmüş hocam Allah korusun lösemi falan olabilir mi ya da bu batindaki bulgular malingnite olabiliir mi ya da bu veriler otoimmun birşeyi mi dusunduruyor sedim yükselme eğiliminde 37 gelmiş . Ateş 7 gün oluyor hala aynı.  Ateş ve baş ağrısı harici hiçbir şikayet yok. Oralini stopladilar.  Olası akut batın için. Wbc normal . Ast alt normal troidle ilgili herşey normal

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2025 Saat 08:22
Benim branşım değil. Bir Cerrah ile görüşün.
Benim tahminim; bir vakit "Apandisit" geçirmiş ve Plastron oluşmuş, şimdi onun reaksiyonu. 
Alınması gerekir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat