Bacak ağrısı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43138
Tarih: 27 Eki 2025 Saat 00:35
Konu: Bacak ağrısı
Mesajı Yazan: nony
Konu: Bacak ağrısı
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2014 Saat 20:07
|
Hocam merhaba.kızım 39 aylık. Daha önce birkaç kez bacağım ağrıyor demişti geceleri oluyor genelde. 15 gün önce de gece yatmadan ağrıyor dedi uyudu uykusundan uyandı gece ağlayarak birkaç kez. Calpol verdim sabah uyandığında birşeyi kalmadı. Dün gece de aynı şey oldu uyumadan önce bacağım ağrıyor dedi uykusunda da birkaç kez şiddetli ağladı ağrıyor diye uyandı. Yine calpol verdim uyudu. Bugün birşeyi yok. Viral enfeksiyon geçirdi bir haftadır iştahsız ve ishali vardı hiç ilaç vermedim bugün daha iyi. Hocam bir yakınımızın oğlu da bacak ağrısı şikayeti ile kan tahlili yaptırdı çocuk lösemi çıkmış. Doktorumu aradım çok endişeliyim tahlile gerek var mı diye. Evham yaptığımı bu ağrıların normal olduğunu söyledi. Hocam siz bana güven veriyorsunuz ara ara bu tip ağrılar normal mi içim içimi yiyor hangi durumlarda endişe etmeliyiz bacak ağrılarından. Kötü bir hastalıkta bu ağrılar sürekli mi olur yoksa ara ara olan ağrılar da endişe vermeli mi tahlil yaptırayım mı?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2014 Saat 18:54
|
grip sonrasinda, bu cins agrilar olmasi normaldir... Her bacagi agriyanda; Losemi olacak diye bir sey yok.... Grip harici olan agrilarda, agri "gun icinde" GECMEZ, devamli olur.... Devamli agri olursa, bir "Kan sayimi" yaptirip, bana yazarsiniz...
|
|