Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kene

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=96947
Tarih: 06 Ağu 2026 Saat 23:56

Konu: Kene
Mesajı Yazan: secil
Konu: Kene
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2026 Saat 15:52
Kadir hocam merhaba oğlumun koltuk altına kene yapışmış acıyo dedi et beni gibiydi küçük.acile gittik bugun cımbızla cıkardılar tahlil aldılar keneyide birşeyin içine aldılar Aydın söke doğanbey köyüne gezmeye gittik 1 saat sadece onun dusında deniz havuzdu.heralde köyden gekdi banyo yaptırırken ben gibi gördüm heralde ben cıkmıs dedim düzdü çünkü ele gelen bişey yoktu aradan 6 gün gecti. Bugunde acıdıgını söyleyince baktım ve götürdüm hemen.çok korkuyorum hocam bişey olur mu acaba yapmam gereken bişey var mı.doktor yokat sivas iç anadolu keneleri zehirli oluyo korkmayın dedi takip edin dedi atesi cıkarsa coxuk acile gidin dedi.cevabınız cok önemli benim için Allah razı olsun hoca sizdeb

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2026 Saat 10:11
Bunlar bildiğin aşşağılık sahtekarlıklar.:
1- KKKA'nin bilinen bir tahlili yoktur!! Ne baktılarsa!
2- KKKA'nin tedavisi yoktur. Ancak bağışıklığı yüksek olanlar kendiliğinden iyileşebilirler.
3- Ege bölgesinde KKKA yok.

Mesajı Yazan: secil
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2026 Saat 11:24
Hocam çok tesekkür ederim Allah razı olsun baktıkları değerler wbc alt ast üre aklıma gelenler genel bi hemogram.şuan için oğlumda hethangi bir durum söz konusu değil Allahıma şükürler olsun kene cıkarılalı 48 saat olacak.Eşinize cok gecmiş olsun Allahım sağlık sıhhat şifa versin 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat