Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

corasprin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71483
Tarih: 01 Ağu 2025 Saat 15:55

Konu: corasprin
Mesajı Yazan: esmanurr
Konu: corasprin
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2021 Saat 13:18
hocam uzun sure korasprin kullanmak zararli mi sole ki ben korona 8 ay once gecridigimden beri kullaniyorum .. cok yakin bi tanidigi bayan pihti dan vefat etti..koraniyi cok hafif gecirmisti  oysaki ...koranadan dediler 38 yasindaydi cocuk esi aliesi peridan oldu atamiyorum bu pskoljiyi ustumden  ustune ustluk korana donemimden beri ara ara geln durp dururken tam sol  gogsume bi bicak batiyor hissi var eger o gun corasprin kullanmadysm heralde olucem moduna giriyorum ..simdi yeniden asi olucam ve yine duzenli kullanirim sanirim .. kalp doktarina baktirdim kalbimle ilgli bisy cikmadi hersy norml tum kan tahlilerim de normal aslinda ama kalp doktru bn korona geciren hastalarima 1 yil corasprini oneriyorum demisti ... yine de sizn fikriniz ne kullansam saglik acisindan zarari olur mu bi sole 4 5  ay daha? yani vucud bu sfer de corasprine alisir kullanmassam pihti yapmaya kalkar mi ?vucudun duzenini bozuyormuyumdur

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2021 Saat 20:11
5 seneyi askin sureden beri; her gun 1 tane Koraspirin kullaniyorum.. Bir zarari yok. 

Mesajı Yazan: esmanurr
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2021 Saat 20:21
Teşekkür ederim hocam :)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat