inat
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25464
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 00:40
Konu: inat
Mesajı Yazan: didemim
Konu: inat
Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2010 Saat 11:32
kadir bey eski mailleride biraz baktım ama kızım 20 aylık...her konuda inat...hep kendi dediği olsun istiyo..odada otururken yan odaya gitmek istiyo...ordan diğerine...altını kesinlikle değiştirmek istemiyo...üstünü giymek istemiyo..yani ne yapsam tersini yapmaya çalışıyo..bırakıyorum kendi haline hiç ısrar etmiyorum kendiliğinden yapar diye ama yok her konuda böyle ..ne yapcamı inanın şaşırdım..içimden yumruklamak bile geliyo inanın ama hep sakin olmaya çalışıyorum..bırakalım çıplakmı dolaşşın na palım uzun süre ağlıyo dediğini yapmayınca...bırakalım ağlasın diyorum ağlaması çıldırır gibi sinirlerim zıplıyo
------------- DİDE
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2010 Saat 12:50
Otorite onda değil, sizde olmalı. Yumruklamayın ama arada "mıncırabilirsiniz"... Evde patron kim öğretmek lazım.
|
Mesajı Yazan: rbk_08
Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2010 Saat 14:05
Kadir bey bende aynı sebeplerden çok şikayetçiyim. Yemek yemiyor diye sütten kestim onun huyumu acba dedim.. ama yok. özellikle geceleri uyanıyor susamış su içmiyor. uykusu var uyumuyor. yani anca kendine ve bana eziyet ediyor.        
------------- Sana Birşey Olur Diye Aklım Hep Sende
|
Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2010 Saat 22:42
hocam $u mincirmayi kizim parkda olmadik oyuncaklrin tepesine çikinca bende yapsam i$e yararmiiiki durdan anlamio, zararli olmasa seslenmiycem ama Allah korusun ordan du$uverse çok kotu $eyler olur
------------- ">
http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: didemim
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 22:40
kadir bey beceremiyorum otorite kurmayı bi de öğretmenim ben..nasıl davranmak lazım nasıl anlatıcam patronun ben olduğumu...sonsuz teşekkür
------------- DİDE
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2010 Saat 10:24
rbk_08 : "-Yemek yemiyor -" lafına artık hemen "sazan" gibi atlamıyorum... Eğer gelişimi iyi ise, karışmayın..
MaRaL: Sonra siz üzüleceğinize, siz önceden onu üzün., "mıncırın" Eski maillere bakın..
|
|