Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

multıtabs

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23220
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 22:02

Konu: multıtabs
Mesajı Yazan: sevdays1
Konu: multıtabs
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2010 Saat 21:22
4.5 aylık kızıma (6100 gr,62 cm),hergün 3 damla dvit,6 damla demir takviyesi veriyorum.tüm bunların yerine yalnızca multıtabs mı kullanayım.bildiğim kadarıyla siz multitabsı öneriyorsunuz,ama hangi aydan sonra ve diğer takviyeleri kesip mi öneriyorsunuz.günde ne kadar multıtabs?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2010 Saat 12:34
İlk 1 sene, 1ml. "Multi-Tabs" ve 1 tablet. "Zymafluor" öneriyorum... Eski mailere bakın...

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2010 Saat 15:20
Zymafluor'un prospektüsünde 6aydan itibaren yazıyor.6 aydan sonra mı yoksa şimdi başlamalı mıyız?bir de yalnızca ilk yıl mı,yoksa 3 yaşaına kadar mı?ayrıca dvite gerek yok mu bunları kullanınca?

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2010 Saat 19:50
Eskiden doğumdan itibaren veriliyordu, sonra bu 6 ay lafı çıktı, Çok önemli değil, 6. aydan sonrada başlayabilirsiniz, zaten 6 aydan küçüklere vermeside hayli zor oluyordu..Prospetüste 16 yaş der ama siz 10 sene versenizde olur... İlk 1 sene "Dvitamini" gerekir..  

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2010 Saat 22:02
teşekkürler.ama multıtabs da d vitamini var diye biliyorum,ayrıca sağlık ocağından aldığımız dvit damlasını da kullanmaya devam edeceğiz?

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 13:06
Doğru, ben "prensip" olarak Dvitamini verilmesi anlamında söyledim... Ya Dvit3 damla, veya Multi-Tabs...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat